Négy éve annak, hogy a Mad Max: A harag útja hatalmasat tarolt a mozikban. George Miller produkciója közel 370 millió dolláros bevételt hozott a kasszáknál, és bár a röviddel a premier után már rebesgették, hogy további folytatások készülnek, idén március óta nem igazán lehetet hallani az új Mad Maxről.

A rajongókat és a szakmát egyaránt lenyűgözte A harag útja, 2017-ben Steven Soderbergh nyilatkozott úgy Miller munkásságáról, amely egyszerűen utánozhatatlan. Az IndieWire magazin pedig be is választotta az évtized száz legjobb filmjei közé.

A magazin egyúttal a napokban közölt egy hosszabb interjút George Millerrel, amelyben többek között a készülő Mad Max folytatásáról is faggatták, a rendező pedig nem csupán az előkészületekről, hanem ennél jóval többet is elárult.

„Lényegében két sztorin is dolgozunk egyidejűleg, egy Mad Maxen és egy önálló Furiosa történeten. Bár egyelőre van néhány dolog, amit meg kell oldanunk a stúdióval, de szinte biztos, hogy elkészülnek” – nyilatkozta a rendező.

Bár egyelőre nincsenek hivatalos információk a Mad Max: The Wastelanddel kapcsolatban, hiszen Miller először egész biztosan a Three Thousand Yars of Longing című filmet készíti el.