A napokban számoltunk be arról, hogy Nicole Kidman és Sandra Bullock visszatérhetnek az Átkozott boszorkák folytatásában, amely hír mostanra hivatalosan is megerősítést nyert.

A hét elején a Deadline arról számolt be, hogy Sandra Bullock és Nicole Kidman tárgyalásokat folytatnak a Átkozott boszorkák 2. folytatásáról a Warner Bros. stúdióval. A People magazinnak adott legfrissebb interjújában maga Kidman erősítette meg a hírt, majd hozzátette, hogy Bullock is visszatér a produkcióban.

“Igen, benne leszek a filmben. És Sandy is benne lesz. És ennyi. Még sok mindent el kell mesélni, ezért is mondtuk, hogy 'Oké, ez most elég érdekes, hogy ezt meglépjük'” - jegyezte meg Kidman.

Az Átkozott boszorkák 2. cselekményével és további szereposztásával ugyanakkor egyelőre nem látott napvilágot bővebb hivatalos információ, a jövőben várhatóan gyakrabban hallunk még az előkészületekről.

dráma | fantasy | romantikus | vígjáték

Sally és Gillian, a két testvér mindig is tudatában volt annak, hogy nagyon mások a többi gyerekhez képest. Szüleik halála után nagynénik nevelték fel őket, és már fiatal... több»