Már megtekinthető a hazai mozikban is az Indiana Jones és a sors tárcsája, a film rendezője, James Mangold pedig egy izgalmas információt árult ell azzal kapcsolatban, milyen projekteken is dolgozott volna a korábban a Lucasfilmnél.

Még 2018-ban látott napvilágot a hír, hogy a stúdió szerződtette Mangoldot egy Boba Fett-filmhez, amelyet végül nem indítottak el. “Attól a pillanattól fogva, hogy belevágtam volna, mindenkit megrémítettem. Erősen korhatáros besorolású, spagettiwestern hangulatú filmet csináltam volna. Ha azt összehozom, Baby Yoda aligha lett volna befogadható, egyszerűen nem illeszkedett volna abba a világba, amit én elképzeltem” - mondta a rendező a Happy Sad Confused podcastben.

Mangold elmondása szerint a Solo: Egy Star Wars-történet volt az, amely után végül a stúdió vezetősége úgy döntött, nem ezen a vonalon szeretnék tovább építeni a Star Wars filmes univerzumát, és sokkal inkább “családbarátabb” hangvételű produkciókat szeretnének készíteni.

A rendező ugyanakkor visszatért a Lucasfilmhez, a tervek szerint ugyanis egy olyan új Star Wars-történeten dolgozik, amely az “erő” eredettörténetét dolgozza majd fel. Mangold a Cecil B. DeMille rendezésében készült Tízparancsolat című 1956-os klasszikus filmhez hasonló epikus és drámai történetet ígér.

akció | kaland

1969-ben Indiana Jones döntő pillanathoz érkezik az életében. Miután több mint tíz éven át tanított a New York-i Hunter College-ban, a neves professzor és régész, aki szerény... több»