A Mafab.hu és a Budapest Rooftop Cinema közös játékán most 2 darab páros mozijegyért szállhatsz versenybe.

Szívesen mozizol a csillagok alatt? Nagy rajongója vagy a kult-kalsszikusoknak? Ha egy páratlan filmélményre vágysz, játssz velünk, és nyerj páros belépőt az idén húsz éves Félelem és reszketés Las Vegasban vetítésére, melyre május 21-én kerül sor a budapesti Corvin Club tetőteraszán.

Mit kell tennem?

Ha Te is szeretnél részt venni a vetítésen, nincs más dolgod, mint válaszolni az alábbi kérdésre:

Ki írta a Félelem és reszketés regényváltozatát?

A válaszokat 2018. május 20 16:00 óráig várjuk a [email protected] email címre.

Inkább a Facebookon játszanál? Kattins, és írd meg a játékot meghirdető bejegyzéshez, hogy kit vinnél magaddal a filmre, és automatikusan bekerülsz a sorsolásba.

Terry Gilliam filmje, melynek főszerepeit Johnny Depp és Benicio del Toro alakítják, feledhetetlen élményt ígér, ne maradj le róla!

1971-ben járunk, az Egyesült Államokban, a kompromitációs botrányba keveredett Richard Nixon elnöksége és a hippi korszak idején. Raoul Duke, a sportriporter, megbízást kap a nevadai sivatagban megrendezett motorverseny tudósítására. Barátjával az ügyvéd Dr. Gonzóval, útnak indul, ám céljuk nem a sivatag lesz, hanem Las Vegas, a szerencsejáték városa. A két férfi a kábítószerek és az alkohol összes létező fajtájával felszerelkezve vág neki a kalandnak, hogy megtalálja az amerikai álmot.