Mr. White és Jesse visszatér a Better Call Saulban, mondjuk a részleteket

A Better Call Saul első évada óta várják a rajongók, hogy Bryan Cranston és Aaron Paul végre feltűnjön. Vince Gilligan és Peter Gould nyilatkozott a várva várt crossoverről.

Sokáig kérdéses volt, hogy valóra válik-e ez a rajongói álom, de az alkotók, Vince Gilligan és Peter Gould nagyon biztatóan nyilatkoztak ezzel kapcsolatban.

A Variety-nek adott interjúban a duót a Better Call Saul és a Breaking Bad (Totál szívás) esetleges crossoveréről kérdezték, mellyel kapcsolatban a következő nyilatkozatok hangzottak el:

"Átkozottul nagy kár lenne, ha a műsor úgy érne véget, hogy nem tűnnek fel, nem igaz?" - mondta Gilligan. Később hozzátette: "Itt hallottad először." Gould azt is kifejtette: "Ez a két világ olyan módon keresztezi egymást, amilyet még soha nem láttál, az biztos." A nagy visszatérést végül hivatalosan is megerősítették a Deadline értesülései szerint.

Ezzel tehát a rajongók végre megkaphatják azt, amire már hét éve várnak, és már nem is kell sokat várniuk, ugyanis 2022. április 19-én indul a Netflixen a Better Call Saul hatodik és egyúttal utolsó évada. Az évadot két részben mutatják majd be, a második felvonás 2022. július 12-én debütál.

Nézd meg a sorozat utolsó évadának előzetesét idelent!

dráma | krimi

A sorozat befejező évadában megtudhatjuk, hogyan ér véget Jimmy McGill teljes átalakulása, és hogyan válik belőle Saul Goodman, a minden hájjal megkent ügyvéd. Lalo megmenekült... több»