Már csak hetek két hét, és a mozikba kerül a Marvel legújabb, idei harmadik szuperhősfilmje, a Pókember – Idegenben. A stúdió a hájp tekintetében már ráfordult az utolsó kanyarra, itt a legújabb előzetes.

Új előzetest kapott Tom Holland második Pókember-szólófilmje, az Idegenben, melyben hősünk hiába próbálja segítségül hívni a Bosszúállókat, úgy tűnik, senki sem elérhető és/vagy nem tartózkodik a Földön. Nick Furyn (Samuel L. Jackson) kívül úgy tűnik, csak egy valakire számíthat, a Jake Gyllenhaal által alakított Mysterióra, akit a trailer egy pontján üdvözöl a Bosszúállók csapatában.

Hogy ez mennyire bizonyul majd jó ötletnek, azt nem lehet tudni, az viszont tény, hogy a képregényekben Mysterio karaktere egy cselszövő, illuzionista főgonosz, így meglepődnénk, ha a kettejük közti barátság hosszú életűnek bizonyulna.

A filmre hétfőtől lehet globálisan jegyet vásárolni, és bár az előzetes jegyeladási statisztikákra még egy kicsit várnunk kell, az elemzők 170 milliós premierhétvégét jósolnak a Jon Watts rendezésében készülő Pókember – Idegenben -nek csak Észak-Amerikában.

A film július 4-től látható a hazai mozikban. A friss előzetest idelent nézhetitek meg.