Na, vajon melyik Netflix-film dönt meg minden rekordot napokon belül?

Már az előzetesek alapján is borítékolható volt a Különösen veszélyes bűnözők sikere, a streaming szolgáltató legfrissebb jelentése alapján a film minden korábbi nézettségi rekordot meg fog dönteni.

Néhány napja maga a film egyik főszerepét alakító Ryan Reynolds közölte a Twitteren követőivel, hogy a Különösen veszélyes bűnözők minden idők legmagasabb nézettségét érte el a nyitóhétvégén.

A produkció jelenleg 277,9 millió óra megtekintésnél jár, amellyel a dobogó második helyét foglalja el. A csúcsot továbbra is a Sandra Bullock főszereplésével megjelent Madarak a dobozban tartja 282 millió óra megtekintéssel. Fontos megjegyeznünk, hogy ez megtekintés a bemutatót követő első 28 napra értendő.

A különösen veszélyes bűnözők a Netflix eddig legmagasabb költségvetésű filmje, amelybe 200 millió dollárt fektetett a streaming szolgáltató.

akció | kaland | krimi | thriller | vígjáték

Az Interpol világméretű hajszát hirdet a legkeresettebb tolvaj elfogására. Azonban amikor egy vakmerő rablás összehozza az FBI legjobb profilozóját és két rivális bűnözőt,... több»