Nagy dobás a Marveltől? Állítólag visszatér az MCU legendás főgonosza

Bár a Mi lenne, ha...? animációs szériában visszatért, Ultron egyértelműen egy olyan főgonosza az MCU-nak, akitől hosszú évek óta biztonságban tudhatják a világot hőseink.

A bennfentes információkról ismert Cosmic Circus weboldal egy olyan MCU-pletykáról számolt be, amely szerint a Bosszúállók: Ultron kora fináléjában a mesterséges intelligencia nem is pusztult el valójában, hanem egyes maradványai továbbra is fennmaradtak, így jelenleg is a karakter visszatérését készítik elő a Marvelnél.

Erre a visszatérésre a legnagyobb valószínűséggel az Armor Warsban kerülhet majd sor, amelynek története arról szól, mi is történik, ha a Tony Stark által gyártott technológia egyszerűen rossz kezekbe kerül. A produkció előkészületei jelenleg is zajlanak, nemrégiben pedig bejelentették, hogy elkészül a Vision Quest című széria, amely a WandaVízió történései után játszódik.

Persze mindez egyelőre nem került hivatalosan is megerősítésre a stúdiótól, viszont a jövőben várhatóan hallhatunk még Ultron esetleges visszatéréséről.

akció | kaland | sci-fi

Tony Stark úgy dönt, végre megvalósítja békefenntartó programját, azonban a dolgok nem a tervek szerint alakulnak. Amikor Burce Bannerrel együtt megalkotják a világ első... több»