'Nagyon kemény, nagyon szexi, erőszakos, őrült': Ilyen lesz 2023 legnagyobb sci-fijének korhatáros változata

Bár kaptunk némi ízelítőt Zack Snyder legújabb filmjéből, a Rebel Moon 1. rész: A tűz gyermekéből, most azonban maga a rendező árult el újabb részleteket a produkcióval kapcsolatban.

“Megírtam a forgatókönyvet, visszavonultan, ahogyan szoktam, a szokásos esztétikai felfogásom szerint, egy nagyon kemény, nagyon, mint a szexi, erőszakos, őrült, minden a 11-es fokozaton van” - jegyezte meg a rendező az Entertainment Weekly magazinnak adott interjúban.

A rendező azt is elmondta, hogy a teljes film gondolatmenete mögött az állt, hogy egy szélesebb nézőközönségnek szóló produkciót hozzon össze. “Szuper büszke vagyok a film PG-13-as verziójára. Tényleg az vagyok. Szerintem nagyon szórakoztató, tiszta és menő, de még egyszer mondom, az R-besorolású változat furcsa sötétségét, ha ez volt az eredeti tézisem arról, hogy mi lehet a film, akkor ezt csináltuk. Ezt csináltuk az R-rated verzióban” - tette hozzá a rendező.

A Rebel Moon idén decemberben jön a Netflix műsorkínálatában, a főszerepekben Sofia Boutella, Charlie Hunnam, Anthony Hopkins, Jena Malone, Djimon Hounsou, Cary Elwes, DooNa Bae és Michiel Huisman lesznek láthatók.

akció | dráma | fantasy | kaland | sci-fi

Egy galaxis népe elküld egy fiatal lányt, hogy más bolygóktól kérjen segítséget, hogy meg tudják védeni kolóniájukat egy zsarnoki hatalommal szemben. több»