Nagyon király ajándékkal lepte meg Keanu Reeves a John Wick 4 kaszkadőreit

Keanu Reeves mindenképp azt szerette volna, ha John Wick: 4. felvonáson dolgozó kaszkadőrök számára felejthetetlen marad a film forgatása, így egy nagyon különleges ajándékkal lepte meg őket.

A színész kollégáinak történetesen egyedi pólókat ajándékozott, amelyeken egy szám látható, ami tulajdonképpen azt jelzi, hányszor is haltak meg a filmben, és bizony van olyan, akinek ebből húsz alkalommal is kijutott.

A produkción közel 35 veszélyes mutatványokkal foglalkozó szakember dolgozott, akik több jelenet felvételén is részt vettek. “Olyan, mintha természetesen ezt akarnád. Azt akarod, hogy 100 fickó essen le a lépcsőn, és azt akarod, hogy minden reakció és esés más legyen. Hát persze, hogy ezt akarod. Olyan volt, mintha csak egy újabb munkanap lett volna” - mesélte Jeremy Marinas koordinátor a The Timesnak adott interjújában a film “lépcsős” jelenetével kapcsolatban.

A szóban forgó jelenetet egyébként hét napon keresztül rögzítettek, amely során minden egyes kaszkadőr többször is szerepelt a felvételeken. Keanuról egyébként köztudott, hogy nagyra becsüli a kollégáit, így korábban egy méregdrága Rolex Submariner órával lepte meg őket.

akció | krimi | thriller

John Wick neve hallattán mindenki megborzong az alvilágban, hiszen tudják, ha a visszavonult bérgyilkost felbőszítik, akkor bizony képes az egész várost csatatérré változtatni,... több»