Úgy tűnik, Zack Snyder semmiről sem feledkezik meg azt illetően, hogy az Az Igazság Ligája rendezői változatával minden tekintetben kárpótolja az elmúlt években számtalanszor csalódott DC rajongókat.

Az szinte már most borítékolható, hogy a Synder-cut igencsak masszív történetet kap, mindemellett a film a 2017-ben mozikba került Whedon-féle változatnak teljes újragondolása lesz majd.

Snyder viszont egyáltalán nem állt meg azon a ponton, hogy pusztán Az Igazság Ligáját hozza helyre. A 2016-os Öngyilkos osztag ugyanis szintén nagyot hasalt mind a kritikusok, mind pedig a nézők körében, ebben pedig nem kis része volt a Jared Leto-féle Jokernek.

A rajongók gyomra nem igazán tudta bevenni a széttetovált, elegáns, menő cuccokat viselő Jokert, így talán kevésbé meglepő, hogy Letoval a későbbiekben nem is igazán számoltak a stúdiónál a szerepet illetően.

A Vanity Fair magazin közreadásával viszont megjelent két elképesztően erős hangulatú fotó a Leto-féle Jokerről, aki a Snyder-cutban is szerephez jut majd. Ezúttal eltűntek a tetoválások, nincs csilli-villi szett, helyette csapzott frizura van, na meg persze egy 19. századi hentest megidéző kiszerelés. Ez a külső viszont sokkal jobban rezonál már a Heath Ledger és Joaquin Phoenix által megformált figurákkal.

Maga Snyder azt is elárulta, hogy a karakter Bruce Wayne apokaliptikus rémálmában bukkan majd fel, amely során egy egészen ütős dialógust folytat le a sötét lovaggal. Egy biztos, abban a beszélgetésben pedig nem lesz köszönet.

Csak bírjuk kivárni, hiszen a tervek szerint a Az Igazság Ligája idén márciusban debütál az HBO Maxon.