Napokon belül jön Legendás állatok 3 az HBO Max-ra, megvan a premierdátum (?)

A varázsvilág franchise harmadik része, a Legendás állatok és megfigyelésük - Dumbledore titkai jövő héten debütál az HBO Max kínálatában.

A HAZAI HBO MAX ELŐFIZETŐK IS NÉZHETIK?

A Legendás állatok 3 jövő héten az HBO Max-on lesz streamelhető, jelentette be a streamingszolgáltató hétfőn. Bár a magyarországi HBO Max egyelőre nem adott ki közleményt, a legutóbbi nemzetközi streaming premier (lásd Batman) alapján gyakorlatilag biztosak lehetünk benne, hogy itthon is ugyanakkor kerül fel a katalógusba a film, mint az Államokban.

EZ REMEK, DE MIKOR KERÜL FEL A MAX-RA?

A várakozásoknak megfelelően a Dumbledore titkai 45 nappal a mozikba kerülése május 30-án landol a streaming szolgáltatáson.

NEM LÁTTAM A MOZIKBAN, MIRE SZÁMÍTHATOK?

A Legendás állatok harmadik része egyre mélyebbre ás Albus Dumbledore (Jude Law) háttértörténetébe, miközben a gonosz Gellert Grindelwald (akit Johnny Depp távozását követően most Mads Mikkelsen alakít újra) egyre nagyobb erőket gyűjt.

Mivel egyedül nem tudja megállítani Grindelwaldot, Dumbledore a varázslótanonc Newt Scamanderre (Eddie Redmayne) bízza, hogy vezesse a varázslókból, boszorkányokból és egy bátor mugli pékből álló rettenthetetlen csapatot egy veszélyes küldetésen, ahol régi és új szörnyekkel találkoznak, és összecsapnak Grindelwald egyre növekvő híveinek légiójával. De vajon meddig maradhat Dumbledore a pálya szélén, ha ilyen nagy a tét?

AKKOR MOST EZ A STANDARD?

A Legendás állatok és megfigyelésük - Dumbledore titkai a Warner Bros. második nagyszabású újdonsága, amely 45 nappal a mozikba kerülése után az HBO Max-ra kerül, miután áprilisban a Batman című szuperhősös blockbuster is felkerült a katalógusba. A szolgáltató tehát egyelőre tartja magát a korábbi ígéretekhez, így nyugodtan számíthatunk rá, hogy  a mozis premier után hetekkel a Warner további filmjeit  is streamelhetjük majd.

családi | fantasy | kaland

Történetünk immár harmadik fejezetéhez érkezett, amelyben a varázslóvilág két részre szakadt. Gellert Grindelwald összegyűjtötte követőit, sötét terve pedig megvalósulni... több»