Ne vegyél nagy kólát A galaxis őrzői 3 vetítésére!

Idén tavasszal debütál a James Gunn rendezésében készült A galaxis őrzői volume 3., amely a franchise leghosszabb epizódja lesz.

Az már egy ideje sejthető volt a korábbi értesülések alapján, hogy ez lesz a trilógia legepikusabb felvonása, amelyről most kiderült, hogy közel két és fél órás játékidőt kapott. Összehasonlításként a 2014-es A galaxis őrzői 2 órás, míg a 2017-ben mozikba került A galaxis őrzői vol. 2. 136 perces játékidővel bír.

Noha a harmadik rész cselekménye továbbra sem ismert, annyi bizonyos, hogy a történet ezúttal Mordály múltjára fókuszál majd, illetve Will Poulter kapta Adam Warlock szerepét, akit bár az Elizabeth Debicki által alakított Ayesha azért hozott létre, hogy elpusztítsa hőseinket, és hogy meghódítsa az univerzumot, az eredeti képregények történetében végül átállt a jó oldalra, és segített harcolni Thanos ellen.

A galaxis őrzői 3 az eredeti tervek szerint 2020-ban jelent volna meg, a stúdió azonban menesztette Gunnt néhány korábbi Twitteren olvasható bejegyzése miatt. Gunnt végül visszahívták a munkálatokhoz, de előtte még megcsinálta a DC-nél Az Öngyilkos osztagot, jelenleg pedig a stúdió igazgatójaként tervezi újra a DCEU jövőjét.

A galaxis őrzőire pedig már nem kell sokáig várnunk, hiszen a film májusban érkezik a hazai mozikba.

akció | kaland | sci-fi | thriller | vígjáték

A galaxis őrzői harmadik felvonásában hőseinknek ismét minden erejükre, leleményességükre és persze összetartásukra is szüksége lesz, hogy szembe tudjanak nézni az új... több»