2018.06.13   szerző: hp   hozzászólások: 0

Az ember azt hinné, nincs nagyszerűbb dolog, mint egy szuperfilmben szerepelni, de azért a dolognak vannak árnyoldalai is. A Jurassic World: Bukott birodalom női főszereplője,  Bryce Dallas Howard például elárulta, hogy a külső forgatási helyszíneken, a hawaii őserdőben nem volt illemhely. Az alaptáborban, ahol a stáb aludt, természetesen megfelelőek voltak a higiéniai viszonyok, de ha a filmes csapat egész napra kiment a dzsungelbe forgatni, nem cipeltek magukkal mobilvécéket. „Erre a dologra azt mondják szép szóval, hogy szólít a természet – magyarázza a színésznő. – És ha az ember a természet lágy ölén forgat, nyilván natúr módon oldja meg az ilyen problémákat. Szóval szükség esetén mindenki a klasszikus módon járt el.”

Nem hiszed el, milyen körülmények között forgott a Jurassic World 2

Az új Jurassic World-filmet Amerikában még nem mutatták be, de a világ többi országában már 151 millió dolláros összbevételt ért el kevesebb mint egy hét alatt.

akció | kaland | sci-fi

A filmtörténet egyik legnépszerűbb és legsikeresebb sorozatának új részében visszatérnek a csodák, a kalandok, az izgalmak, a kedvenc szereplők, a már ismert dinoszauruszok –... több»

(UIP Duna)