Ron Jeremy után ismét egy nemi erőszakról szóló botrányról számolhatunk be nektek. Ezúttal is sok-sok évvel ezelőtti esetekre derült fény, szám szerint négyre, amelyek elkövetője a vád szerint a Tyler Rake: A kimenekítés és több más mozi producere, David Guillod.

Guillod tehetségkutatóként és menedzserként kezdte pályafutását Hollywoodban, és hozzájárult többek közt Jennifer Lopez, Don Cheadle, Rachel McAdams vagy épp Katie Holmes karrierjének beindulásához is. Emellett producerként közreműködött az A betolakodó és az Atomszőke elkészítésében is.

A producert hétfőn tartóztatták le Santa Barbarbarában, miután a helyi hatóságok 1 millió dolláros díjat tűztek ki a nyomravezetőnek. A hírek szerint David Guillodot tizenegy bűncselekmény elkövetésével vádolják, köztük nemi erőszakkal, kábítószerrel való visszaéléssel, zaklatással és emberrablással is.

Az egyik áldozat Jessica Barth lehet, akivel szemben 2012-ben erőszakoskodhatott a producer, aki akkor még a feltörekvő színésznő menedzsereként tevékenykedett. Az áldozat állítása szerint előbb drogokkal elkábította, majd erőszakoskodott vele. További három, egyelőre nevét elhallgató áldozat is jelentkezett, akikkel szemben 2014 és 2015 között lehetett erőszakos David Guillod.

Amennyiben a vádak bizonyítást nyernek, és a producert bűnösnek találják, úgy 21 évtől egészen életfogytig terjedő szabadságvesztéssel sújthatják. Természetesen a producer ügyvédei már kiadtak egy közleményt, amely szerint ügyfelük ártatlan, és a végsőkig küzdeni is fog ennek bebizonyításáért.