Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
71
Filmadatlap
 
21
Szereplők
5
Vélemények
8
Képek
5
Videók
Michael Ealy
Meagan Good
Dennis Quaid
Dennis Quaid
Meagan Good
Michael Ealy
Deon Taylor
Dennis Quaid
Dennis Quaid
Meagan Good
Michael Ealy
Meagan Good
Deon Taylor
Dennis Quaid
Michael Ealy
Deon Taylor
Meagan Good
Dennis Quaid
 
sonolokojjo   2020. 04. 01.

legújabb vélemény

Ami engem illet, köpni nyelni nem tudtam ettől a filmtől. Iszonyatosan jó hangulata van, és nagyon ideglelősek néhány jelenet, de nem egy félelmetes darab, inkább mondanám már-már elgondolkodtatónak.

 
Caravaggio1978   2019. 10. 23.

Egy popcornt simán megér

Tetszettek a színészi alakítások,kifejezetten jól hozták a film történetét,elég jól bele lehet élni az embernek magát a szituációkba,Kellemes izgalmasnak mondható kis film volt!!


 
issue   2020. 03. 29.

Az biztos, hogy nem ilyen szerepekre vagyok szokva Dennis Quadtől. Piszkosul félelmetes volt, ahogy hozta a figurát, már csak ő miatta is érdemes megnézni.

 
spikeZ   2020. 03. 09.

A tartalmat olvasva csak egy átlagos, sablonos thrillernek tűnt, de gondoltam, adok neki egy esélyt, hátha több is van benne. De sajnos nincs, egy teljesen nélkülözhető tucatfilm, másnap már nem is emlékszik rá az ember.

 
KingPin   2019. 09. 17.

Meg kell hagyni, nem egy remekmű, de Dennis Quaid nagyon hitelesen alakítja a zizzent tulajt. Bár ennek ellenére sem egy top kategóriás film, esős hétvégén vállalható.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.