Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
74

A meghívás (2015)

The Invitation
Filmadatlap
 
22
Szereplők
21
Vélemények
9
Képek
2
Videók
A meghívás
 
Laca//Ho/rr/oR//   2018. 05. 05.

A film után csak arra gondoltam, hogy nagy szerencsém volt, hogy megtaláltam. Szeretem ezeket a pszichológiai stílusú filmeket, amik nem egyből levadászom kinyírom típus. Jól felépített volt, egyfolytában lehetett érezni a szereplők között a feszültséget, már csak meg kellett várni mikor és hogyan kezdődik el a "hadd el hadd'. Amit még könnyen kilehetett hamar szúrni, hogy a filmben rengeteg csavar volt és olyan szituáció és fejlemény amire nem igazán lehetett számítani. Csak ajánlani tudom.

 
indingo   2017. 04. 11.

Tetszett a film, hogy nem volt a mindenkit egyesével kinyírok fajta. orránál fogva vezetve lett a néző, hogy most a pali képzeli be a dolgokat vagy tényleg valami turpisságra készülnek a vendéglátók. A végén a felvillanó piros fények picit zavartak engem. Más házban is vendégséget tartottak, de az eredeti párocska 2 évig távol volt...


 
Deku   2017. 12. 10.

Nem is volt hangulatom ehhez a műfajhoz és lám csak lám igazi gyöngyszemre bukkantam. Igazi kellemes csalódás lett ez a film. Mivel első ránézésre nem jött be és azonnal elítéltem.

 
Mavil   2016. 06. 10.

A film alapsztorija jó, viszont többet is ki lehetett volna hozni a történetből. Számomra néha egy kicsit lassú, vontatott volt és sok volt az üresjárat is a filmben. Viszont kétségtelen, hogy végig feszültségben tartja a nézőt, mert az utolsó percekig nem derül ki, az igazság.

 
Szilonka   2017. 05. 23.

Egy viszonylag alacsony költségvetésű filmről van szó, de ez semmit sem ront rajta. A hangulata eléggé egyedi, és végig feszültség volt benne, nekem tetszett.

Michiel Huisman
Logan Marshall-Green
Logan Marshall-Green
Logan Marshall-Green
Logan Marshall-Green
Emayatzy Corinealdi
 
Ez a mozi többet is érdemelne, mint egy villámkritika - ám ha túl sokat mesélnék róla, pont a lényegét ölném meg. Egyszerűen csak nézzétek meg! 8/10 több»
 
A meghívás alapvetően egy izgalmas thriller, azonban néha nagyon finoman belehajlik a horrorba is. 75/100 több»

A film összbevétele 354 835 dollár volt (imdb.com).

 

Zachary Quinto, Luke Wilson és Topher Grace neve is felmerült a főszerepre.

(dulkap)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.