Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
75%

A meghívás (2015)

The Invitation
Filmadatlap
 
22
Szereplők
24
Vélemények
9
Képek
2
Videók
A meghívás

Galéria (9)

Michiel Huisman
Logan Marshall-Green
Logan Marshall-Green
Logan Marshall-Green
Logan Marshall-Green
Emayatzy Corinealdi

Videók (2)

 
Rozmaring Tündér   2022. 07. 02.

legújabb vélemény

0

1 óra 17 percig várja az ember, hogy történjen végre valami. Csípem a pszicho-thriller típusú filmeket, de ez baromira unalmas volt. Van egy-két jó színészi alakítás benne, de számomra ez kevés ahhoz, hogy jó legyen egy film.

1
 
Laca//Ho/rr/oR//   2018. 05. 05.

2

A film után csak arra gondoltam, hogy nagy szerencsém volt, hogy megtaláltam. Szeretem ezeket a pszichológiai stílusú filmeket, amik nem egyből levadászom kinyírom típus. Jól felépített volt, egyfolytában lehetett érezni a szereplők között a feszülts... több»

 
Sabnock Sanatory   2018. 08. 22.

1

Kusama azért megcsinálta rendesen. Nem a darabolós, vérfolyós horror, de itt a csavarok, amik behálózzák ezt az alkotást. Izgalmas, fordulatokkal teli a film. Persze, néha kissé vontatott, kissé lassú, de érezzük végig a rejtett feszültséget benne. Részemről oké!

1
 
indingo   2017. 04. 11.

0

Tetszett a film, hogy nem volt a mindenkit egyesével kinyírok fajta. orránál fogva vezetve lett a néző, hogy most a pali képzeli be a dolgokat vagy tényleg valami turpisságra készülnek a vendéglátók. A végén a felvillanó piros fények picit zavartak e... több»

 
Deku   2017. 12. 10.

0

Nem is volt hangulatom ehhez a műfajhoz és lám csak lám igazi gyöngyszemre bukkantam. Igazi kellemes csalódás lett ez a film. Mivel első ránézésre nem jött be és azonnal elítéltem.

 
Mavil   2016. 06. 10.

0

A film alapsztorija jó, viszont többet is ki lehetett volna hozni a történetből. Számomra néha egy kicsit lassú, vontatott volt és sok volt az üresjárat is a filmben. Viszont kétségtelen, hogy végig feszültségben tartja a nézőt, mert az utolsó percekig nem derül ki, az igazság.

 
Szilonka   2017. 05. 23.

0

Egy viszonylag alacsony költségvetésű filmről van szó, de ez semmit sem ront rajta. A hangulata eléggé egyedi, és végig feszültség volt benne, nekem tetszett.

A film összbevétele 354 835 dollár volt (imdb.com).

 

Zachary Quinto, Luke Wilson és Topher Grace neve is felmerült a főszerepre.

(dulkap)
 
A meghívás alapvetően egy izgalmas thriller, azonban néha nagyon finoman belehajlik a horrorba is. 75/100 több»