A meghívás (2015)

The Invitation

A meghívás

Michiel Huisman
Emayatzy Corinealdi

Rozmaring Tündér   2022. 07. 02.

1 óra 17 percig várja az ember, hogy történjen végre valami. Csípem a pszicho-thriller típusú filmeket, de ez baromira unalmas volt. Van egy-két jó színészi alakítás benne, de számomra ez kevés ahhoz, hogy jó legyen egy film.

Laca//Ho/rr/oR//   2018. 05. 05.

A film után csak arra gondoltam, hogy nagy szerencsém volt, hogy megtaláltam. Szeretem ezeket a pszichológiai stílusú filmeket, amik nem egyből levadászom kinyírom típus. Jól felépített volt, egyfolytában lehetett érezni a szereplők között a feszülts... több»

Sabnock Sanatory   2018. 08. 22.

Kusama azért megcsinálta rendesen. Nem a darabolós, vérfolyós horror, de itt a csavarok, amik behálózzák ezt az alkotást. Izgalmas, fordulatokkal teli a film. Persze, néha kissé vontatott, kissé lassú, de érezzük végig a rejtett feszültséget benne. Részemről oké!

indingo   2017. 04. 11.

Tetszett a film, hogy nem volt a mindenkit egyesével kinyírok fajta. orránál fogva vezetve lett a néző, hogy most a pali képzeli be a dolgokat vagy tényleg valami turpisságra készülnek a vendéglátók. A végén a felvillanó piros fények picit zavartak e... több»

Deku   2017. 12. 10.

Nem is volt hangulatom ehhez a műfajhoz és lám csak lám igazi gyöngyszemre bukkantam. Igazi kellemes csalódás lett ez a film. Mivel első ránézésre nem jött be és azonnal elítéltem.

Mavil   2016. 06. 10.

A film alapsztorija jó, viszont többet is ki lehetett volna hozni a történetből. Számomra néha egy kicsit lassú, vontatott volt és sok volt az üresjárat is a filmben. Viszont kétségtelen, hogy végig feszültségben tartja a nézőt, mert az utolsó percekig nem derül ki, az igazság.

Szilonka   2017. 05. 23.

Egy viszonylag alacsony költségvetésű filmről van szó, de ez semmit sem ront rajta. A hangulata eléggé egyedi, és végig feszültség volt benne, nekem tetszett.

A film összbevétele 354 835 dollár volt (imdb.com).

Zachary Quinto, Luke Wilson és Topher Grace neve is felmerült a főszerepre.

(dulkap)

A meghívás alapvetően egy izgalmas thriller, azonban néha nagyon finoman belehajlik a horrorba is. 75/100 több»