Netflix: 3 kiemelt újdonság ezen a héten, köztük az év epikus sci-fijével (51. hét, 2023)

A Netflix egész évben ontotta magából az újdonságokat akár filmek, akár sorozatok terén. Ezzel az áldásos tevékenységével az év utolsó heteiben sem hagy fel, sőt. Az utolsó előtti hétre három izgalmas új film és sorozat érkezik, köztük egy nagyszabású sci-fivel Zack Snyder rendezésében, Bradley Cooper új életrajzi drámájával és egy új koreai fantasy sorozattal!

#3

akció | dráma | történelmi

Netflix

1945 tavaszán Gyeongseongban, a Korea feletti japán uralom idején két fiatal felnőtt szembesül egy különös, kapzsiságból született lénnyel, és harcolnak ellene a túlélésért. több»

1945 tavaszán Gyeongseongban, a Korea feletti japán uralom idején két fiatal felnőtt egy kórházban szembesül egy különös, kapzsiságból született lénnyel, és harcolnak ellene a túlélésért. Évadpremier december 22-én a Netflixen.
#2

64 Maestro  (2023)

(6) (2)

dráma | életrajzi | romantikus | zenés

Netflix

Leonard és Felicia bonyolult szerelmi története, attól kezdve, hogy 1946-ban egy partin megismerkedtek, két eljegyzésen, 25 évig tartó házasságon és három gyermeken keresztül. több»

Bradley Cooper legújabb rendezése a legendás zeneszerző és karmester, Leonard Bernstein előtt állít emléket. Egészen pontosan az ő és Felicia Montealegre Cohn kapcsolatát mutatja be, egy hullámvölgyektől sem mentes szerelmet, amely csak nagy nehez szökkent szárba, de aztán évtizedekig tartott. Premier december 20-án a Netflixen.
#1

akció | dráma | fantasy | kaland | sci-fi

Netflix

Egy galaxis népe elküld egy fiatal lányt, hogy más bolygóktól kérjen segítséget, hogy meg tudják védeni kolóniájukat egy zsarnoki hatalommal szemben. több»

Korának és Gunnarnak, a háború igazi természetéhez igencsak naiv, vajszívű farmereknek az a célja, hogy olyan harcosokat találjanak, akik életüket kockáztatva megvédik Veldt népét, különböző világokba utaznak a Vérebeket keresve, és útközben összegyűjtenek egy kis csapatra való harcost, akiknek közös a megváltás iránti igényük: Kai, a pilóta; Titus, tábornok, a legendás parancsnok; Nemesis, a mesteri kardforgató; Tarak, a királyi múlttal rendelkező fogoly és Milius, az ellenállás harcosa. Közben Jimmy, az ősi védelmező új céllal ébred fel. A frissen alakult forradalmárcsapat embereinek meg kell tanulniuk bízni egymásban és egységesen harcolni, mielőtt az Anyavilág seregei eljönnek, hogy mindannyiuk életére törjenek. December 22-től a Netflixen.