Netflix: 5 friss megjelenés, amit mindenki nézni fog ezen a héten (32. hét, 2023)

Bár az augusztusi hónapban a Netflix egy kicsit visszavett a tempóból, mindez nem jelenti azt, hogy kapnánk továbbra is izgalmas megjelenéseket. Mutatunk máris öt olyan produkciót, amelyekről egyszerűen nem érdemes majd lemaradni.

#5

70 Zombiverzum  (2023)

(1)

horror | vígjáték

Netflix

Szöul utcáit egy titokzatos járvány fertőzi meg, aminek következtében a holtak életre kelnek és az élőkre vadásznak. Vajon ki lesz elég rátermett ahhoz, hogy élve kijusson a... több»

Egy tízfős csapat abban a hiszemben jelentkeztek egy versenyre, hogy végre rendbe hozhatják az életüket. A tét nem kicsi, rövidesen azonban azzal kell szembesülniük, hogy a várost ellepétk a zombik. Mindezt csak tetézi az, hogy ezt a műsort ugyanúgy feszült izgalommal követik, bár a jó szórakozás nem feltétlenül garantál. Premier augusztus 8-án.
#4

dokumentum | sportfilm

Netflix

Ez a dokumentumfilm a futballsztár Johnny Manziel robbanásszerű felemelkedését és meredek bukását követi nyomon a barátokkal, edzőkkel és magával Manziellel készített... több»

Rendező: Ryan Duffy
Szereplők: Johnny Manziel
A Netflix dokumentumfilmje Johnny Manziel futballsztár életét és robbanásszerű felemelkedését meséli el. A produkció számos interjút tartalmaz, amelyek Manziel mellett közeli barátokkal és családtagokkal készültek, akik többek között arról is beszélnek, mi is történhetett Manziellel, mik is lehettek a belső okai karrierjében történt botrányoknak. Premier augusztus 8-án.
#3

dokumentum | zenés

Netflix

A doku-sorozat újraértelmezi a hip-hop fékezhetetlen női előadóinak szerepét a forradalmi műfaj 50 éve alatt, és visszahelyezi őket a kánonba, ahová tartoznak: a középpontba,... több»

A Netflix 4 epizódos dokusorozatában a nézők lenyűgöző betekintést kapnak az erős és ikonikus nők életébe, akik az évek során a legnagyobb hip-hop sztárokká váltak - köztük ott van Queen Latifah, MC Lyte-ig és Saweetie. Premier augusztus 9-én.
#2

dráma | krimi

Netflix

A minisorozat az ópiumválság kialakulását és történetét meséli el. több»

A Netflix még 2020 elején jelentette be ezt a sorozatot, közvetlenül a világjárvány kezdete előtt. A történet középpontjában Richard Sackler (Matthew Broderick) áll, a milliárdos Sackler család sarja, aki egyben a Purdue Pharma egyik vezetője. Edie Flowers pedig vizsgálatot indít a Purdue Pharma új gyógyszerével, az OxyContinnal kapcsolatban. Premier augusztus 10-én.
#1

akció | krimi | thriller

Netflix

Izgalmas kémthriller, amiben a tétek magasak, az akció pedig nyers és gyors. A főszerepben Gal Gadot látható. több»

Gal Gadot egy hamisítatlan kémsztoriban tér visza. A történetben Gadot egy Charta nevű szervezet tagjaként azt a feladatot látja el, hogy politikai nézet és nemzeti hovatartozástól függetlenül fenntartsa a világbékét, ebben pedig nagy szerepet játszik egy bizonyos Szív nevű eszköz, amelynek megszerzése és birtoklása kulcsfontossággal bír. Premier augusztus 11-én.