Netflix: 5 kiemelt újdonság ezen a héten, köztük Natalie Portman és Julianne Moore filmjével (48. hét, 2023)

Izgalmas hét előtt állnak a Netflix előfizetői. A legnagyobb streaming szolgáltató ugyanis most is egy sor érdekes újdonsággal készül. Az alábbi listán két film és három sorozat szerepel. A két film közül az egyik egy elég erős témát feszegető dokumentumfilm, míg a másik igazi sztárparádéval kecsegtető romantikus dráma. Ami a sorozatokat illeti, egy közönségkedvenc visszatérése mellé egy koreai romantikus sorozat és egy akció-vígjáték is odafért.

A dokumentumfilm egy elismert zenész életének legnehezebb évét mutatja be, amelyben öröm és bánat egyaránt megfért. A romantikus drámában olyan sztárokat láthatunk, mint Natalie Portman és Julianne Moore.

A koreai romantikus sorozat főhősei álmaikat és a szerelmet kergető filmszínészek, míg az akció-vígjátékban a különleges erők egy balfék alakulata ered egy terrorszervezet nyomába. Végül, de nem utolsósorban egy népszerű sorozat ötödik évadának második fele is megérkezik végre.

#5

dráma | romantikus

Netflix

Mel alkalmazkodik a megváltozott életritmushoz, Jack azon dolgozik, hogy gyarapítsa üzletét, a város pedig új fenyegetésekkel néz szembe, amikor Virgin Riverben titkok kezdenek... több»

Mel alkalmazkodik a megváltozott életritmushoz, Jack azon dolgozik, hogy gyarapítsa üzletét, a város pedig új fenyegetésekkel néz szembe, amikor Virgin Riverben titkok kezdenek felszínre kerülni. Az ötödik évad második fele november 30-tól a Netflixen.
#4

62 Totál KO  (2023)

(4)

akció | dráma | vígjáték

Netflix

A különleges erők elit csapata egy halálos terrorista hálózat nyomába ered, amelynek a terve, hogy felrobbantja Las Vegast. több»

A Cobra Kai alkotóinak új sorozata a különleges erők egy kommandós csapatáról szól, akik egy bevetésen hatástalanítanak egy bombát Las Vegasban. Csakhogy épp túl vannak a sikeres akció utáni önfeledt bulizáson, amikor kiderül, hoghy a zegész átverés volt. Az igazi bomba még el van rejtve a városban, ők pedig totál másnaposan állnak mneki a keresésnek. November 30-tól a Netflixen.
#3

romantikus

Netflix

Színészpárok keresik a romantikát és a kémiát, miközben koreai drámák főszerepeit próbálják megszerezni; álmok, romantika és barátság fonódik össze ebben a társkereső... több»

Színészpárok keresik a romantikát és a kémiát, miközben koreai drámák főszerepeit próbálják megszerezni; álmok, romantika és barátság fonódik össze ebben a társkereső sorozatban, ami szerelemhez és szívfájdalomhoz vezet. November 28-tól a Netflixen.
#2

57 May December  (2023)

(4) (11)

dráma | romantikus

Netflix

Amikor Gracie és Joe életéről játékfilmet akarnak forgatni, Elizabeth Berry, egy hollywoodi színésznő Maine-be utazik kutatás céljából, mivel a filmben ő alakítja Gracie... több»

Amikor Gracie és Joe életéről játékfilmet akarnak forgatni, Elizabeth Berry, egy hollywoodi színésznő Maine-be utazik kutatás céljából, mivel a filmben ő alakítja Gracie szerepét, és szeretné jobban megismerni őt. Azonban Elizabeth érkezésével a házaspár között régóta lappangó konfliktusok egyre jobban felerősödnek. December 1-től a Netflixen.
#1

dokumentum | életrajzi | zenés

Netflix

2022 elején Jon Batiste tizenegy Grammy-jelölést kap, köztük „Az év albuma” kategóriában is. E diadalmas siker közepette a művész, aki az előző évben Oscar-díjat is nyert... több»

A dokumentumfilm az Oscar, Golden Globe és Grammy-díjas zenész, Jon Batiste életének talán legnehezebb évét mutatja be. A zenész egyik pillanatban a csúcsok csúcsán érezhette magát, amikor 11 Grammy-díjra is jelölték. Ám ugyanezen a napon tudta meg azt is, hogy feleségénél kiújult a korábban diagnosztizált és kezelt rák, ezért chemoterápiába kell kezdenie. November 29-től a Netflixen.