Közel 30 évvel ezelőtt jelent meg a Yu Yu Hakusho című mangasorozat, amelyből a Netflix idén készített egy élőszereplős szériát.

A Shô Tsukikawa rendezésében készült produkció egy fiatal srác, Yusuke Urameshi történetét meséli el, akit megölnek, majd halottaiból feltámada, természetfeletti képességeit használja fel arra, hogy nyomozóként dolgozzon.

A srác segítségére lesz Botan, hogy az ő halála korai és váratlan volt, ugyanakkor senki se gondolta volna, hogy problémás természete ellenére ennyire önzetlenné tudjon válni, így egyelőre nincs helye sem a mennyben, sem a pokolban.

A Yu Yu Hakusho alig egy hete debütált a platformon, máris 76 országban számít az egyik legnézettebb tartalomnak. A sorozat főszerepeiben Takumi Kitamura, Kanata Hongō, Jun Shison, Meiko Kaji, Gô Ayano, Shûhei Uesugi, Sei Shiraishi és Kotone Furukawa láthatók.

A Yu Yu Hakusho tehát már elérhető a streamingszolgáltatón, a sorozat mafabos adatlapján található Netflix ikonra kattintva pedig közvetlenül elindítható a lejátszás, amennyiben rendelkeztek előfizetéssel a szolgáltatónál.

akció | kaland | vígjáték

Egy tinédzsert megölnek, majd feltámad, hogy természetfeletti nyomozóként dolgozzon. több»