Netflix: 91(!) országban került a top10-be, már 37 millió megtekintésnél jár az új sorozat szenzáció

Befutottak a Netflix legfrissebb nézettségi adatai. Mindezek alapján a január első hetében a Nem versz át című sorozat 37,1 millió megtekintést ért el az előfizetők körében.

Harlan Coben lebilincselő hangulatú krimi-thrillerje ráadásul 91 országban került be a top10 legnézettebb tartalmak közé. Coben történetmesélését egyszerűen mesterinek találták a kritikusok, amely a fotelhez szegezi a nézőt. 

Nem sokkal maradt Dave Chappelle Az álmodozó című előadása. A stand-up különkiadás eredetileg 2,2 millió megtekintéssel az 5. helyen nyitott az angol TV-listán, majd az első teljes héten 10,2 millió megtekintést ért el. A humoristától ugyanakkor már szinte megszokhattuk, hogy előadásai hatalmas visszhangot váltanak ki.

Az Én és a Walter fiúk a Top 10-es listán töltött ötödik hetében továbbra hullámzó tendenciát mutat a maga 4,4 millió megtekintésével, mögötte pedig alig maradt le a Michelle Yeoh főszereplésével készült A Sun-fivérek című sorozat 4,1 millió megtekintéssel.

Érdemes egy kis kitérőt tenni a dokusorozatok terén, Az vagy, amit eszel: Az ikerkísérlet ugyanis 8 millió megtekintést ért el, míg A világbajnokság csapatkapitányai 3,7 milliós megtekintéssel büszkélkedhet.

Az angol nyelvű sorozatok továbbra is tartják magukat, A korona - 6. évada nyolcadik hete szerepel a top10-es listán, mindemellett előkelő helyet foglalhat el a Totál KO 2 millió megtekintéssel.

dráma | krimi | misztikus

Az özvegy anyukát, Myát megzavarja a kisgyermeke dajkakameráján rögzített kép elhunyt férjéről. több»