Netflix: A 10 (eddigi) legjobb sorozat 2023-ból, amit érdemes bedarálnod

Már bőven túl vagyunk az év felén, sőt, a nyárból is trappolunk kifelé. Filmek és sorozatok terén is elég kaotikus volt eddig ez az év, teljesen mindegy, hogy mozikról vagy a streaming platformokról beszélünk. A legnagyobb streaming szolgáltató, a Netflix is rengeteg újdonsággal szolgálta ki az előfizetőit. Ezek közül válogattunk most össze nektek tíz olyan sorozatot, amit szerintünk mindenképpen érdemes bedarálni, ha eddig még nem tettétek.

#10

dráma | életrajzi | történelmi

Netflix

A Bridgerton előzménye Charlotte királynő felemelkedése és hatalomra jutása köré épül, és azt meséli el, hogy a fiatal királynő és György király házassága hogyan alakult... több»

A Bridgerton előzménye Charlotte királynő felemelkedése és hatalomra jutása köré épül, és azt meséli el, hogy a fiatal királynő és György király házassága hogyan alakult és teremtette meg a Bridgerton sorozat világát.
#9

66 Te - 4. évad  (2023)

(1)

dráma | krimi | romantikus | thriller

Netflix

Joe új helyen új életet kezd, és maga mögött hagyja a múltat. Előkelőbb környezetben folytatja ténykedéseit, de nehezen szabadul meg régi berögződéseitől. több»

Európába menekült, hogy elmeneküljön a "zűrös" múltja elől, új identitást vegyen fel, és persze, hogy az igaz szerelmet keresse. Joe azonban hamarosan új szerepében találja magát, amikor rájön, hogy talán nem ő az egyetlen gyilkos Londonban. Most a jövője azon múlik, hogy azonosítja és megállítja-e azt, aki célba vette az új baráti társaságát.
#8

65 Puszi: Kitty  (2023)

(3)

dráma | romantikus | vígjáték

Netflix

A Covey nővérek közül a legfiatalabb, Kitty az igaz szerelmet keresi távol az ottonától, miközben megpróbált többet megtudni édesanyjáról. több»

A Netflix A fiúknak... sagájának mellékága a Covey nővérek legfiatalabbik tagjára, Kittyre koncentrál, aki megpróbál eljutni rég nem látott szerelméhez. A sorozat egyik szereplője próbálja helyre tenni magában, hogy ő queer.
#7

akció | dráma | krimi

Netflix

A kincsvadászok kalandjai folytatódnak a harmadik évadban is. több»

A harmadik évad pontosan ott kezdődik, ahol a második véget ért. Sarah és John B visszatérnek, hogy visszaszerezzék a kincset Wardtól és tisztázzák John B nevét. A különös nyári kalandok folytatódnak Outer Banks tengerpartján.
#6

akció | dráma | kaland

Netflix

Az új évadban még több harc, vérontás, szerelem, kalandozás és bosszú vár a vikingekre. több»

A szökésben lévő és üldözött legendás viking hőseink kénytelenek próbára tenni ambícióikat és bátorságukat Skandinávia fjordjain túli világokban. A Vikingek: Valhalla a valaha élt leghíresebb vikingek – a legendás felfedező, Leif Eriksson, tüzes és önfejű nővére, Freydis Eriksdotter és az ambiciózus északi herceg, Harald Sigurdsson – hősies kalandjait meséli el.
#5

78 A diplomata  (2023)

(7) (4)

dráma | politikai | thriller

Netflix

Egy nemzetközi válság kellős közepén Kate Wyler, a karrierdiplomata olyan magas rangú munkakörbe kerül, amelyre nem alkalmas, és amely súlyos következményekkel jár... több»

Egy nemzetközi válság kellős közepén Kate Wyler, a karrierdiplomata olyan magas rangú munkakörbe kerül, amelyre nem alkalmas, és amely súlyos következményekkel jár házasságára és politikai jövőjére nézve.
#4

76 Balhé  (2023)

(10) (2)

dráma | vígjáték

Netflix

Két ember története, akik hagyták, hogy egy közúti incidens belefúródjon az elméjükbe, és lassan feleméssze minden gondolatukat és cselekedetüket. több»

Az egész egy majdnem koccanással kezdődik, de olyan könyörtelen adok-kapokba megy át, aminek már az első részből egyértelmű: nem lehet jó vége. A sorozat két a saját életében szenvedő ember történetét meséli el, akiket pont az egymással való rivalizálás mozdít ki a szürkeségből.
#3

vígjáték

Netflix

A fekete, plus size és újonnan egyedülálló Mavis váratlanul azzal találja szemben magát, hogy újra kell építenie az életét, miután egyedül maradt, de elhatározza, hogy... több»

A fekete, plus size és újonnan egyedülálló Mavis váratlanul azzal találja szemben magát, hogy újra kell építenie az életét, miután egyedül maradt, de elhatározza, hogy választott családja támogatásával nemcsak túléli, hanem boldogulni is fog.
#2

84 Dicsőség  (2023)

(6)

dráma

Netflix

Egy nő bosszút akar állni a gyerekkori bántalmazóin, akik tönkretették az életét. Gondosan előkészíti tervét, majd beindítja a folyamatot. több»

Dong-eunt kegyetlenül bántották társai a gimnáziumban, ezért ő egy életre szóló bosszút esküdött ellenük. Mikor felnő, el is indítja a folyamatokat. Szisztematikusan áll bosszút a régen őt bántó társaság minden tagján, a végére pedig a banda fejét hagyja.
#1

dráma | krimi | misztikus

Netflix

Mickey átállt az ingatlanjogra, hogy meg tudjon élni… egészen addig, amíg egyik ügyfelét gyilkossággal nem vádolják.   több»

Mickey átállt az ingatlanjogra, hogy meg tudjon élni… egészen addig, amíg egyik ügyfelét gyilkossággal nem vádolják. Ügyfele, Lisa talán ártatlan, de ezt nem lesz könnyű bizonyítani. A sorozat nagyot ment eddig, de a második évadnak még csak az első felét mutatták be.