Netflix: A 2 legizgalmasabb újdonság a héten, amiről nem szabadna lemaradnod (47. hét, 2023)

Általában igyekszünk nektek minél több filmet és sorozatot bemutatni, hogy mindenki megtalálhassa a számára érdekeset. Ezúttal viszont nem egy tíz vagy még több elemből álló toplistával készültünk nektek. Ehelyett mindössze két új filmről fogunk mesélni, amelyek ezen a héten debütálnak a Netflixen. De ez a két film lesz az, amire valószínűleg a legtöbben kíváncsiak lesztek.

Azt hiszem, a Nyerd meg az életed sorozatot aligha kell bemutatni bárkinek is. Még azok is, akik nem szívelik a kegyetlensége miatt, biztosan tudják, hogy nagyjából miről is szólta a gigasikert aratott koreai sorozat. De röviden a lényeg: egy szigeten összegyűjtöttek több száz eladósodott férfit és nőt, akiket aztán egy sok száz milliós nyeremény reményében kegyetlennél kegyetlenebb játékokba kényszerítenek. Aki élve teljesíti mindegyik játékot, végül az nyeri meg az egész életét megváltoztató pénzdíjat.

Nos, ebből a sorozatból most valóságshow-t faragtak. A Nyerd meg az életed: A kihívás persze egy dologban szerencsére elüt az eredetitől: itt nem hal meg senki a játékok során. A show-ban 456 játékos indul, hogy megnyerje a 4,56 millió dolláros fődíjat. Nekik is a sorozat ihlette és más izgalmas játékokban kell bizonyítaniuk, de a végső sikerhez szövetségesekre és jó stratégiára is szükségük lesz. A show összesen tíz epizódból áll, ebből az első öt november 22-én debütál, majd november 29-én követi további négy epizód. A nagy döntőt pedig december 6-án teszik elérhetővé. Érdemes megemlíteni, hogy a show forgatása után elég nagy port kavartak azok a hírek, miszerint a résztvevőkkel eléggé embertelenül bántak és sokaknál komoly traumát okoztak a megpróbáltatások.

A másik izgalmas újdonság már jóval könnyedebb, hiszen egy animációs filmről van szó. A Leo főhős egy 74 éves gyík, amely egész életét egy iskolai tanteremben élte le. Mikor megtudja, hogy már csak egy éve van hátra, eldönti, hogy megvalósítja minden álmát. Ehhez persze meg kellene szöknie, ami nem könnyű, ráadásul belekeveredik a diákok ügyes-bajos dolgaiba is. És mindennek tetejébe még egy végtelenül gonosz helyettesítőtanár is az útjába áll.

A filmben olyan sztárok hangján szólalnak meg a szereplők, mint Adam Sandler, Rob Schneider, Jason Alexander vagy Bill Burr. A premierre november 22-én készülhetünk.

valóságshow

A versenyzők a sorozat által inspirált, valamint új kiegészítésekkel megtoldott játékokon mennek keresztül, amelyek mind a stratégiák és a szövetségek tesztelésére szolgálnak. több»

Rendező: Liz Oakes
Szereplők: Amanda Alderson, Megan Allen

78 Leo  (2023)

animáció | családi | vígjáték

A színész és komikus Adam Sandler a nevetést hozza el ebben az általános iskola utolsó évéről szóló animációs zenés vígjátékban, amely az osztályállat szemszögéből... több»