Netflix: A 3 legromantikusabb vígjáték Valentin-napra

A mai az év legromantikusabb napja, így nincs is jobb annál, mint szerelmünkkel megnézni egy igazán hangulatos romantikus vígjátékot. Ezúttal senkit sem szeretnénk egy hosszú összeállítással terhelni, hiszen megkerestük nektek három olyan filmet, amely egyszerűen tökéletes választás erre az alkalomra, és amelyet most meg is találtok a Netflix műsorkínálatában.

#3

80 Csokoládé  (2000)

(28) (13)

dráma | romantikus

A francia kisváros életét felbolygatja a titokzatos, egyedülálló anyuka, Vianne Rocher (Juliette Binoche), aki kislányával együtt azért jön Lansquenet-be, hogy... több»

Joanne Harris azonos című regényének adaptációja egy igazi kultikus darab. Vianne Rocher története, aki egyedülálló anyaként érkezik kislányával egy francia kisvárosba, hogy ott csokoládéboltot nyisson. A városka lakói azonban gyanakodva tekintenek az új jövevényre, hiszen a bolt kínálata maga a bűnös élvezet a számukra. Reynaud gróf mindent elkövet, hogy ellehetetlenítse Vianne üzletét, a nő azonban nem hajlandó egy könnyen feladni a harcot. A Csokoládé főszerepeiben Johnny Depp, Juliette Binoche és Alfred Molina láthatók.
#2

86 Holiday  (2006)

(67) (24)

romantikus | vígjáték

Netflix | SkyShowtime

Iris reménytelenül beleszeretett kollégájába, akivel ugyan viszonyt folytatnak, de a férfi nem viszonozza érzéseit. A karácsonyi bulin bejelenti, hogy eljegyezte egy közös... több»

Nancy Meyers filmje egy igazi sztárparádé Cameron Diaz, Kate Winslet Jude Law és Jack Black főstereplésével. A film zenéjét ráadásul nem más, mint maga Hans Zimmer írta. A történet szerint a kollégájába reménytelenül szerelmes Nancy magánélete és szíve is összetörik, miután a férfi a karácsonyi bulin bejelenti az eljegyzését. Rövidesen jelentkezik barátnője, Amanda is, akit barátja megcsalt. A két nő elhatározza, hogy egy időre helyet cserélnek egymással, az egyikük Londonban, míg a másikuk Los Angelesben kezd új életet.
#1

74 Sztárom a párom  (1999)

(21) (13)

dráma | romantikus | vígjáték

Minden férfi álma válik valósággá William Thacker (egy nem túl sikeres Notting Hill-i könyvkereskedés tulaja) számára, mikor Anna Scott, a világ legszebb és legkedveltebb... több»

A Roger Michell rendezésében készült romantikus vígjáték egy híres hollywoodi színésznő és egy szerény brit könyvkereskedő egyedülálló szerelmi kapcsolatának történetét meséli el. A film főszerepében Julia Roberts és Hugh Grant egyszerűen sziporkázik. És persze nem szabad megfeledkeznünk Rhys Ifans alakításáról sem. “Egy üdítően emberi történetet akartam írni, amelyben minden érzésnek megvan a maga helye” - nyilatkozta a film forgatókönyvírója, Richard Curtis, akinek nevéhez további olyan filmek köthetőek, mint a Bridget Jones naplója és az Igazából szerelem.