Bár Ang Lee 2019-ben debütált Gemini Man enyhén szólva sem nyerte el a nézők tetszését, most mindenesetre az egyik legnézettebb tartalomnak számít a Netflixen.

A történet szerint Henry Brogan az egyik legjobb mestergyilkos a szakmájában, rövidesen azonban azzal kénytelen szembesülni, hogy egy fiatal és feltörekvő ügynök őt vette a célkeresztbe. Üldözője mintha minden lépését előre tudná, azonban Brogannek is van egy-két trükk a tarsolyában, kisvártatva pedig egy félelmetes titkot fedez fel üldözőjével kapcsolatban.

A Gemini Man mindössze 26 százalékot kapott a kritikusoktól, a nézők viszont 83 százalékra értékelték a Rotten Tomatoes portálon. A hazai előfizetők ugyanakkor most teljesen rákattantak a Netflixen.

A film főszerepeiben Will Smith, Clive Owen, Mary Elizabeth Winstead, Björn Freiberg, Benedict Wong, Douglas Hodge és Ralph Brown láthatók. A Gemini Man mafabos adatlapján található Netflix ikonra kattintva közvetlenül el is indíthatjátok a lejátszást, amennyiben rendelkeztek előfizetéssel a szolgáltatónál.

61 Gemini Man  (2019)

akció | dráma | sci-fi | thriller

Az Ang Lee rendezésében készült akcióthriller főszereplője, Henry Brogan (Will SMith) nincs könnyű helyzetben, ugyanis egy titokzatos férfi folyton a nyomában van, mi több, a... több»