Netflix: Alig mutatták be, máris berendelték a nagysikerű műsor 2. évadát

Alig néhány hete debütált a Netflixen a Családi körben Tyson Furyvel, máris berendelték a második évadot. 

A reality show nehézsúlyú ökölvívó, Tyson Fury és családjának életébe enged bepillantást, a sorozat első epizódja pedig 2,6 millió nézettséget ért el. Egy belső forrás a The Sunnak elmondta, hogy a stábtagokat már megkérdezték, hogy rendelkezésre állnak-e a következő évadban, és elárulta, hogy a Netflix nagyon szívesen dolgozna a folytatáson.

“Tysonnak voltak fenntartásai, de végül azt mondta, hogy hajlandó lenne újra beengedni a kamerákat az életébe” - nyilatkozta a forrás, amely azt is hozzátette, hogy Tyson felesége, Paris jelenleg a hetedik gyermekükkel várandós, így erre is tekintettel kell lenni, mielőtt belevágnak a folytatásba.

Tyson egy korábbi interjúban egyébként leszögezte, hogy nem szeretne második évadot a Családi körbe valóságshow-hoz, mivel mélységesen megbánta, hogy beengedte a kamerákat a családja életébe.

A Családi körben Tyson Furyvel nem mellékesen 73 százalékos értékelést kapott a kritikusoktól, a nézőktől pedig 90 százalékos értékeléssel büszkélkedhet. A műsor tehát már elérhető a Netflixen, a mafabos adatlapon található Netflix logóra kattintva pedig közvetlenül el is indíthatjátok a lejátszást amennyiben rendelkeztek előfizetéssel a szolgáltatónál.

dokumentum | sportfilm

A nehézsúlyú bajnok elhagyja a ringet, és megpróbálja megélni a visszavonulást családjával, köztük feleségével, Parisszal, édesapjával, Johnnal és hat gyermekével. több»

Rendező: Nick Hornby, Josh Jacobs
Szereplők: Tyson Fury