Netflix: Annyian nézik az új krimit, hogy minden idők egyik legsikeresebb sorozata lehet

Tarol az előfizetők körében a Netflix legújabb krimisorozata. Az idén megjelent Nem versz át ugyanis 23,9 milliós nézettséget produkált.

Bár ez a megtekintés valamelyest elmarad az előző hetitől, David Moore és Nimer Rashed sorozata mindenesetre még így is kiemelkedő nézettséget hozott a január 8-14. közötti időszakban. Összesítve ez 61 milliós nézettséget jelent a Netflixen töltött első két hétben, amivel a sorozat gyors úton halad a streamingszolgáltató legnépszerűbb listája felé.

A tizedik helyen jelenleg a Sarolta királyné - Egy Bridgerton-történet áll 81 milliós megtekintéssel a megjelenést követő első 91 napban, így a Nem versz át-nakmég mindig 71 nap áll rendelkezésére, hogy megdöntse ezt.

A második helyezésnél ugyanakkor nem alakult ki szoros verseny. A Sun-fivérek 6,9 millió megtekintést ért el az első teljes héten a platformon, míg a nem angol nyelvű megjelenések listáját A nagy pénzrablás: Berlin vezeti 8,7 millió megtekintéssel.

Dave Chappelle önálló előadása a hetedik helyre esett vissza a maga 2,6 millió megtekintésével. A Kevin Hart főszereplésével készült Légi csibészek 32,8 milliós nézettséggel büszkélkedhet.

Továbbra is tartja a helyét a Leo és a Rebel Moon 1. rész: A tűz gyermeke, így azok ugyan továbbra is a streamingszolgáltató legnézettebb tartalmai között vannak, ám a következő hét már kérdéses a két produkció számára.

dráma | krimi | misztikus

Az özvegy anyukát, Myát megzavarja a kisgyermeke dajkakameráján rögzített kép elhunyt férjéről. több»