Netflix: Az 5 legjobb új film, amit májusban nézhetsz a platformon

Korábban már válogattunk a májusban érkező címekből, de most kifejezetten a Netflix új filmejit szemléztük! Jön az Atlas, a Talpig férfi és a Cukormáz nélkül is a hónapban!

De megkapjuk még az egykori, kedves Örömapa filmek újabb verzióját, ezúttal Brooke Shields-szel a főszerepben, aki az örömanyát alakítja A menyasszony anyja/Az örömanya című limonádéban és egy animációs sztori is jön egy szokatlan unikornisról.

Ha van előfizetésed a Netflixre, elég csak adott film mafab adatlapján a "Hol nézheted" fülig görgetni, kattintani az ott elhelyezett streaming ikonra és már indulhat is a lejátszás!

#5

NA Atlas  (2024)

akció | dráma | kaland | sci-fi

Netflix (2024.05.24.)

Egy sötét jövő, ahol egy mesterséges intelligenciával rendelkező katona úgy dönt, hogy a háborút csak úgy lehet megszüntetni, ha kipusztul az emberiség. több»

Atlas Shepherd (Lopez), egy briliáns, de embergyűlölő adatelemző, aki mélyen bizalmatlan a mesterséges intelligenciával szemben, csatlakozik egy küldetéshez, hogy elfogjon egy renegát robotot, akivel rejtélyes múltja van. Ám amikor a tervek balul sülnek el, egyetlen reménye, hogy megmentse az emberiség jövőjét a mesterséges intelligenciától, hogy megbízik benne... Jennifer Lopez most egy új ellenséggel harcolva indul kalandra. Az Atlas egy csúcstechnológiás és futurisztikus világban játszódó, galaxisokon átívelő kalandfilm, amelyet Leo Sardarian és Aron Eli Coleite írt, és Brad Peyton rendezett, aki korábban a Rampage című filmet is irányította.
#4

40 Talpig férfi  (2024)

(1)

dráma

Netflix

A sorozat története egy atlantai ingatlanmogult követ nyomon, aki csőddel néz szembe, így megpróbálja megvédeni birodalmát azoktól, akik megpróbálnak tőkét kovácsolni a... több»

David E. Kelley legújabb, érzelmileg megragadó drámasorozatában a rendező, aki a Big Little Lies tengerparti rémképeit, Az egy botrány anatómiája bírósági hangulatát és Az igazság ára dögös Manuel Garcia-Rulfóját hozta el nekünk, egy limitált sorozatot készített egy újabb bestseller regényből, méghozzá Jeff Daniels, Tom Pelphrey, Lucy Liu és Diane Lane főszereplésével. Az A Man in Full/Talpig férfi a néhai Tom Wolfe The New York Times bestsellere alapján készült. A sztori: Amikor az atlantai ingatlanmogul Charlie Croker (Daniels) hirtelen csődbe megy, politikai és üzleti érdekek ütköznek, miközben megvédi birodalmát azoktól, akik megpróbálnak tőkét kovácsolni a bukásából. Kelley a showrunner, író és executive producer is egyben.
#3

életrajzi | történelmi | vígjáték

Netflix (2024.05.03.)

A Kellogg's és a Post gabonapehely-gyártók esküdt ellenségek. Versenyeznek egy olyan sütemény megalkotásáért, amely örökre megváltoztatja a reggeliről alkotott elképzeléseinket. több»

A film Pop-Tart feltalálásáért folytatott, nyaktörő verseny történetét meséli el. Seinfeld legutóbbi, 23 Hours to Kill című vígjátékában a Pop-Tartot a "Kellogg's tökéletes jövőképének" nevezte. De milyen áron? A sztori: Michigan, 1963. A Kellogg's és a Post, a gabonapelyhek esküdt riválisai versenyeznek egy olyan sütemény megalkotásáért, amely örökre megváltoztatja a reggeli arculatát. A nagyravágyásról, árulásról, cukorról és fenyegető tejesemberekről szóló film főszereplője Jerry Seinfeld író-rendező. A Cukormáz nélkül születésének egyik oka az az egyszerű tény volt, hogy egy komoly tárgyalótermi megbeszélés a gabonapehelyről, lényegében elég sok humor forrása. "Imádjuk az ötletet, hogy felnőtt, öltönyös férfiak egész nap gabonapehelyről beszélgetnek" - mondta Seinfeld - "Az a butaság, ahogyan kinéznek és amiről beszélnek, egyszerűen fantasztikus világnak tűnt."
#2

dráma | romantikus | vígjáték

Netflix (2024.05.09.)

Lana lánya, Emma visszatér Londonból, és bejelenti, hogy a jövő hónapban férjhez megy. A dolgok még bonyolultabbá válnak, amikor Lana megtudja, hogy a férfi, aki elrabolta Emma... több»

Az esküvők mindig igazi társadalmi aknamezők... De amikor a lányod az exed fiához megy hozzá? Na, az level up problémakör. A vígjátékot Mark Waters (Bajos csajok, Freaky Friday) rendezte, Robin Bernheim forgatókönyvéből, aki a Princess Switch trilógia szerzője. Shields (A kék lagúna) Lana szerepét játssza, mellette pedig olyan színészek tűnnek fel, mint Miranda Cosgrove (Rocksuli, iCarly) mint a lánya, Emma vagy Benjamin Bratt, Rachael Harris (Lucifer), Sean Teale és Chad Michael Murray.
#1

animáció | kaland | vígjáték

Netflix (2024.05.17.)

Amikor a sors egy ritka rózsaszín és csillogó pillanatában Thelma, a póni kívánsága, hogy egyszarvú legyen, valóra válik, azonnal nemzetközi pop-szupersztárrá válik, de nagy... több»

Az egyszarvúak nem léteznek, de ha léteznének, akkor is olyan abszurd lenne azt gondolni, hogy popsztárok lennének? Elvégre az egyszarvú klasszikus ábrázolása eléggé színpadképes: nagy szempillák, rengeteg csillogás, ikonikus fejfedő. Ki mondja, hogy ne lennének képesek a Billboard Hot 100-as listájának élére kerülni? A Thelma the Unicornban pontosan ez történik. Az Aaron Blabey népszerű gyerekkönyvei alapján készült új animációs vígjáték Thelma, a kis póniló nagy álmait követi: hogy slágerlistás zenész legyen. De vajon tényleg egyszarvúként akar-e élni Thelma?