Az elmúlt években a Netflix határozottan meglátta a “piaci rést” az akcióval feldúsított kémfilmek műfajában, így olyan parádés szereposztással készült produkciókat hozott, mint a Különösen veszélyes bűnözők és A szürke ember.

Bár ezek a filmek kevésbé nyerték el a kritikusok tetszését, azt mindenesetre nem lehet elvitatni tőlük, hogy az előfizetők körében nagyon is hatalmas sikert arattak, így szinte borítékolható volt, hogy a Netflix újabb hasonló projektekkel rukkol majd elő, amelynek legújabb eredménye a Rachel Stone - Mindent vagy semmit lett Gal Gadot főszereplésével.

Tom Harper augusztus 9-én megjelent rendezése az első hétben 69,6 millió óra nézettséget hozott össze, ráadásul Magyarországon is az első helyet foglalta el a top10-es nézettségi listán.

Ezt a képet viszont enyhén szólva is árnyalja az a tény, hogy a Rotten Tomatoes portálon a produkció 30 százalékos értékelést kapott a kritikusoktól, 58 százalékot pedig a nézőktől, míg a hazai előfizetők 53 százalékra értékeltét a Mafabon 118 szavazat alapján.

Gadot a Collider magazinnak adott korábbi interjújában azt nyilatkozta, hogy izgatottan várja a nézők reakcióit, ő maga pedig úgy vélte, hogy az embereket egyenesen a székbe szögezi majd az izgalmas cselekmény és a látványos akció. “Szerintem van benne egy igazán jó, egészséges adag humor, akció és dráma, és csak azért, hogy az emberek élvezzék és jól érezzék magukat” - mondta a színésznő.

Hogy mennyire is sikerült ezt betartani a készítőknek, arról bárki meggyőződhet, hiszen a Rachel Stone - Mindent vagy semmit már elérhető a Netflix műsorkínálatában, a film Mafabos adatlapján található “Lejátszás a “NETFLIX-en” gombra kattintva pedig közvetlenül el is indítható az, amennyiben rendelkeztek előfizetéssel a szolgáltatónál.

akció | krimi | thriller

Izgalmas kémthriller, amiben a tétek magasak, az akció pedig nyers és gyors. A főszerepben Gal Gadot látható. több»