Netflix: Érkezik Jackie Chan és John Cena régóta várt akciófilmje

A kimenekítési projekt az elmúlt évek folyamán több munkacímen is futott már, a Jackie Chan és John Cena főszereplésével készült akciófilm megjelenése azonban mostanáig váratott magára.

A mozis megjelenés helyett a Netflixen debütál majd a produkció, amelyet az eredeti tervek szerint három évvel ezelőtt terveztek bemutatni. A filmet egyébként még 2017-ben jelentették be, akkor még Jackie és Sylvester Stallone párosa vitte volna a főszerepet, őt váltotta a későbbiekben a DC újdonsült sztárja, John Cena.

A film az elmúlt években futott Ex-Bagdad és SNAFU címmel, a 80 millió dolláros költségvetésből készült projekt forgalmazása azonban rendre akadályokba ütközött. Alig néhány hete látott napvilágot végül az előzetes, legújabban pedig a Netflix jelentette be, hogy július 28-án hozza Scott Waugh rendezését.

A film két egykori elit katona történetét dolgozza fel, akinek most össze kell fognia, hogy sikeresen elhárítsanak egy terrortámadást. Luo Feng (Jackie Chan) biztonsági szakértőként egy kínai olajipari létesítmény elleni támadás után nyomoz, hamarosan pedig felbukkan a volt tengerészgyalogos, Chris Van Horne (John Cena), akivel segíteniük kell egymást. Együtt nemcsak a terroristákat kell elkapniuk, hanem a kiszabadult civileket is biztonságba kell helyezniük.

A film további főszerepeiben érkezik még Pilou Asbæk, Amadeus Serafini, Michael Koltes, Zhenwei Wang, Max Huang, Minghao Hou és Jun Gong. Csekkoljátok a film előzetesét lentebb.

A kimenekítési projekt adatlapján található “Lejátszás a NETFLIX-en” gombra kattintva közvetlenül is elindíthatjátok a lejátszást a premier napjától kezdődően, amenyniben van előfizetésetek a szolgáltatónál.

akció | kaland | thriller | vígjáték

A különleges erők két volt katonájának egy csoport civilt kell elkísérnie a bagdadi „halál országútján” a biztonságos zöld zónába.   több»