Netflix: Ez most a 10 legnézettebb sorozat a világon, az első helyezett 10 milliós megtekintést produkált (47. hét, 2023)

A Netflix ezen a héten is közzétette a nézettségi adatait.

Ennek a fényében az alig egy hete megjelent A korona - 6. évad, amelynek első fele gyakorlatilag tarolt a platformon. A széria 10,6 milliós megtekintéssel büszkélkedhet, ez a hatalmas érdeklődés pedig valószínűleg kevésbé meglepő, hiszen a lezárásban egy igencsak sorsfordító esemény bontakozik ki.

Diana Spencer tragikus halála sokkolta az egész világot annak idején, így nem is kérdés, hogy a hatodik évad első négy epizódja ezt tárja fel, ráadásul igencsak érzelmes módon, amelyet Imelda Staunton, Dominic West és Elizabeth Debicki alapításától lesz igazán szívbemarkoló. Az évad második fele december 14-én debütál a platformon.

A második helyen Matt Rife: Natural Selection önálló stand up estje végzett a maga 7,4 millió megtekintésével, míg a dobogó harmadik fokát A láthatatlan fény című sorozat foglalhatja el 5,7 millió megtekintésével, bár a Shawn Levy rendezésében készült szériát enyhén szólva is elmarasztalták a kritikusok.

A teljes listánkat lentebb közöljük.

#10

akció | animáció | kaland

Netflix

Az Edo-korabeli Japánban egy kardforgató mester álruhában él, és bosszúra készül. több»

1,9 millió megtekintés
#9

dokumentum

Netflix

Steven Spielberg és csapata az élet négymilliárd éves földi útjának hihetetlen történetét mutatja be ebben a sorozatban. több»


Szereplők: Morgan Freeman
2 millió megtekintés
#8

animáció | kaland | vígjáték

Netflix

Amikor egy sötét erő az Egyszarvú-sziget elpusztításával fenyeget, egy bátor tinédzsernek és öt iskolatársának fel kell lázadnia, hogy megvédjék szeretett mágikus... több»

2,1 millió megtekintés
#7

71 Robbie Williams  (2023)

(2)

dokumentum | életrajzi | zenés

Netflix

Rekordokat döntögető szólókarrierjének 25 éve után Robbie visszatekint fiatalabb önmagára, és elgondolkodik a reflektorfényben töltött életéről. több»

Rendező: Joe Pearlman
Szereplők: Robbie Williams
2,2 millió megtekintés
#6

valóságshow

Netflix

A sorozat 7. évadában az Oppenheim Group ügynökei robbanásveszélyes irodai politikát folytatnak, fejlődő barátságokat ápolnak, a trükkös lakáspiacot próbálják megoldani és... több»

2,4 millió megtekintés
#5

dokumentum

Netflix

A film Jeff és Shaleia Divine, a Twin Flames Universe vezetőinek történetét tárja fel, akik olyan online tanfolyamokat árulnak, amelyek garantálják a harmonikus egyesülést a... több»

Rendező: Cecilia Peck
3,2 millió megtekintés
#4

dokumentum | krimi

Netflix

Ez a sötét, szatirikus útmutató a történelem leghírhedtebb maffiafőnökeinek felemelkedését és bukását, valamint a sikerhez vezető taktikáikat mutatja be. több»


Szereplők: Peter Dinklage
3,9 millió megtekintés
#3

77 A láthatatlan fény  (2023)

(6) (2)

dráma | háborús | történelmi

Netflix

Marie-Laure, a vak francia tinédzser és Werner, a német katona története, akiknek útjai a megszállt Franciaországban találkoznak, amikor mindketten megpróbálják túlélni a... több»

5,7 millió megtekintés
#2

vígjáték

Netflix

Matt egy teltházas világkörüli turnéra indult. Első Netflix-vígjátékában nem hagy érintetlenül egyetlen témát sem – a kristályoktól a közösségimédia-trollokig –, és... több»

Rendező: Erik Griffin
Szereplők: Matt Rife
7,4 millió megtekintés
#1

dráma | történelmi

Netflix

A következő évad ott folytatódik, ahol az 5. évad véget ért, és a walesi hercegnő halála előtti utolsó napokról szól, amikor egy autóbalesetben életét vesztette ő és... több»

10,1 millió megtekintés