Netflix: Ezt a 7 filmet ajánlja a platform apák napjára

Ha igazán olyasvalamit kerestek, amit a család együtt nézhet meg apák napja alkalmából, akkor nem is kell tovább lapozni, hiszen a Netflix összeállított egy igazán izgalmas listát.

A lenti összeállításunkban ráadásul kizárólag olyan produkciókat tüntettünk fel, amelyek Magyarországon is streamelhetőek. Kellemes böngészést és jó filmezést kívánunk!

#7

dokumentum

Netflix

Egy filmes és egy polip különleges barátságának története. több»

Rendező: James Reed, Pippa Ehrlich
Szereplők: Craig Foster
Craig Foster egy igazán mély kötődést alakít ki... egy polippal. Amellett, hogy Foster mindent megtud ennek a tengeri élőlénynek az életéről, megtanulja, hogyan alakítson ki szorosabb kapcsolatot a fiával, aki az ő nyomdokaiba készül lépni.
#6

63 A hazai csapat  (2022)

(14)

sportfilm | vígjáték

Netflix

A New Orleans Saints csapat története, akik edzőjét, Sean Paytont 2012-ben egy évre felfüggesztették, mert részt vett a csapat Bountygate botrányában. több»

Kevin James, Taylor Lautner és Rob Schneider a főszereplői ennek a vígjátéknak, amely egy Super Bowl-győztes NFL-edzőről szól, aki visszatér szülővárosába, ahol a fia középiskolai focicsapatát edzi. Ám ez hamarosan bebizonyosodik, hogy ez az a lehetőség, amire szüksége van ahhoz, hogy újra kapcsolatba kerüljön szeretteivel.
#5

71 Apaság  (2021)

(10) (6)

dráma | vígjáték

Netflix | Telekom TVGO

Miután a felesége belehalt a szülésbe, egy özvegy férfi kénytelen egyedül nevelni a kislányát. Mindent megtesz, hogy stabil életet és jövőt biztosítson a lányának, az élet... több»

Matt, az özvegy apuka, aki egyedül neveli lányát, miután felesége tragikus módon meghalt egy nappal lányuk a születése után. A film a valódi Matt Logelin 2011-es Two Kisses for Maddy című memoárja alapján készült. Egy vicces, őszinte és mélyen megható alkotás.
#4

családi | dráma | életrajzi

Netflix

Egy apa és fia igaz története alapján, akik az Appalache-hegységen való kényszerű túrázás során helyrehozzák megromlott kapcsolatukat, hogy megtalálják szeretett, elveszett... több»

Ez az érzelmes óra Pauls Toutonghi 2016-os könyvének adaptációja, amely a családja valós élményeiről szól. Amikor szeretett kutyájuk, Gonker eltűnik valahol az Appalache Trail mentén, egy apa-fia páros semmitől sem riad vissza, hogy hazahozzák kedvencüket.
#3

animáció | családi | kaland | sci-fi | vígjáték

Netflix | Telekom TVGO

A filmekből jól tudjuk, ha egy átlagos család tagja vagy, jobb ha felkészülsz, ugyanis előbb-utóbb hatalmas veszélybe keveredsz, és olyan események láncolatának részesévé... több»

Ez az Oscar-díjra jelölt film egy kisvárosi apukáról szól, aki egy országjáró kiránduláson próbál ismét kapcsolatot teremteni tinédzser lányával, miközben a robot apokalipszissel kell szembenézniük, nem nagy ügy! Készülj fel egy vad utazásra, melyben remek animáció, vidám akciójelenetek és szívmelengető apa-lánya pillanatok várnak rád.
#2

79 Mindent egy lapra  (2022)

(19) (5)

dráma | sportfilm | vígjáték

Netflix

Egy kiégett kosárlabdázó felfedez egy tehetséges streetball-játékost Spanyolország utcáin, és meglátja az esélyt, hogy rajta keresztül ismét feljusson a csúcsra.

A régóta kosárlabda-rajongó Adam Sandler a játék iránti szeretetét vezette bele ebbe a sportdrámába, amely egy kiégett edzőről, Stanley Sugermanről szól, aki minden tudását bevetve igyeikszik segíteni a sportág következő nagyágyúját, Bo Cruzt. A tét nem kicsi, hiszen mindkettőjük élete nagy változás előtt áll.
#1

73 Az Adam-projekt  (2022)

(38) (4)

akció | sci-fi

Netflix

Egy férfi visszautazik a múltba, ahol találkozik gyerekkori önmagával. A párosnak meg kell találnia édesapjukat, aki történetesen az időutazás lehetőségein kísérletezik. De... több»

Ryan Reynolds igazán megismerkedik önmagával ebben a történetben, amely egy pilótáról szól, aki visszautazik az időben, majd összefog fiatalabb énjével és néhai apjával a jövő megmentésének reményében.