Új Netflix-film a láthatáron Brad Pitt (galériánkban) és Adam Sandler főszereplésével, Noah Baumbach rendezésében, írja egy belsős iparági forrásra hivatkozva a The Post. 

A projekt jelenleg a fejlesztés korai szakaszában van. Baumbach 2021 januárjában írt alá többéves szerződést a Netflixszel, hogy filmeket készítsen a streaming platform számára, miután a Házassági történet című filmje sikert aratott, amely hat Oscar-jelölést kapott, köztük a legjobb filmnek járó elismerést, és Laura Dern a legjobb női mellékszereplőnek járó díjat is elnyerte.

 Bár a film ismert színészeket és egy nagyra becsült rendezőt hoz össze, a közelmúltbeli projektek sem Pitt, sem Baumbach számára nem voltak ilyen sikeresek. Pitt legutóbbi filmje, a Damien Chazelle által rendezett Babylon, Margot Robbie főszereplésével, a kasszáknál bukás volt, mindössze 5,5 millió dolláros bevételt hozott a hazai mozikban, míg Baumbach Fehér zaj (mától a Netflixen) című filmje, Adam Driver és Greta Gerwig főszereplésével, vegyes kritikákat kapott, és (eddig) a fesztiválszezonban sem kapott nagy elismerést. 

A Netflix korábban arról számolt be, hogy a jövőben visszafogná az olyan drága projekteket, amelyek nem növelik az előfizetések számát. Bár egy Pitt-Sandler-film talán éppen nem ez a kategória.