Netflix: Kardok, sárkányok és a Stranger Things sztárja az új fantasyben

Még idén megérkezik a Netflixre Millie Bobby Brown új filmje, A hercegnő és a sárkány.

Millie Bobby Brown, akit a Stranger Things Tizijeként ismerhetünk, a főszereplője a hamarosan bemutatásra kerülő A hercegnő és a sárkány című fantasynek, amelyet az Oscar-díjra jelölt Juan Carlos Fresnadillo rendezett. 

Ebben a hagyományosnak távolról sem nevezhető tündérmesében Brown egy fiatal lányt alakít, aki beleegyezik, hogy hozzámegy egy herceghez, azonban hamarosan rádöbben, hogy a házasság egy csapda. 

A királyi család egy ősi adósság miatt választotta őt áldozatul, ami miatt egy barlangban egy tűzokádó sárkánnyal kell szembenéznie. Nagy szüksége lesz az eszére és az elszántságára,  ha meg akarja találni a túlélés módját. 

A szereposztásban Robin Wright, Nick Robinson, Angela Bassett, Ray Winstone és természetesen egy sárkány is szerepel. A film friss csavart ígér a klasszikus tündérmesék toposztában, és várhatóan a Netflix hamarosan bejelenti a premierdátumot is.

Mutatjuk a film előzetesét idelent.

akció | fantasy | kaland

Egy kötelességtudó leány beleegyezik, hogy hozzámegy egy jóképű herceghez, ám kiderül, hogy a királyi család egy ősi adósság törlesztésére akarja őt felhasználni... több»