Netflix: Közel 24 ezer éven át nézték Daniel Craig nyomozását, csak 2 film volt jobb ennél

Második hete szerepel a Top 10-ben, Rian Johnson Tőrbe ejtve - Az üveghagyma című filmje, így megjelenést követő első 10 napban a Netflix harmadik legnézettebb filmje lett a megtekintett órák száma alapján.

A december 26. és január 1. közötti időszakban a Tőrbe ejtve folytatása 127 millió órányi megtekintést gyűjtött össze, a karácsonyi debütálás után, amely 82,1 millió órányi nézettséget hozott, a film 209,4 millió órával csatlakozik a Különösen veszélyes bűnözők és a Ne nézz fel! filmekhez. Az üveghagyma továbbra is az első számú angol nyelvű film a Top 10-es ranglistán, és a legnépszerűbb filmek összesített listáján is a 10. helyre került.

A Matilda – A musical a 2. helyen húzta be a listán, miután december 25-én debütált a platformon. Az Alisha Weir főszereplésével készült film az első héten 41 millió órányi nézettséget ért el.

A Wednesday 103,96 millió nézett órával továbbra is vezeti a Top 10-es rangsort, immár hatodik egymást követő héten, ezzel újabb rekordot sikerült megdöntenie. A produkció egyébként 341,2 millióval megdöntötte az egy hét alatt a legtöbb nézett óra rekordját is, majd a következő héten pedig 411,3 millió órával behúzta ezt a rekordot.

dráma | krimi | misztikus | thriller | vígjáték

Benoit Blanc ismét egy kibogozhatatlan rejtély előtt találja magát, de nincs olyan ügy, amelyre a világ legjobb nyomozója ne tudna fényt deríteni. A 2019-ben megjelent nagysikerű... több»