Netflix: Nagypályás rendezővel és A-listás sztárokkal jön a Pulitzer-díjas regény alapján készült A láthatatlan fény, itt az előzetes

A Netflix általában a megjelenési dátumhoz közel teszi közzé az előzeteseket a filmekhez vagy tévéműsorokhoz. A láthatatlan fény című, Shawn Levy (Free Guy, Deadpool & Rozsomák ) által rendezett, A-listás színészeket felvonultató második világháborús drámasorozat esetében azonban kivétel tettek, amelynek előzetesét már jóval a novemberi megjelenés előtt bemutatták. 

A sorozat egy vak francia lány és apja történetét követi nyomon, akik a nácik által megszállt Párizsból menekülnek, de fontos szerep jut egy fiatal férfinak is, akit a nácik besoroznak, hogy kémkedjen nekik. 

Annak ellenére, hogy a Netflix ritka korai promóciójáról van szó, a teaser a sorozat magas gyártási értéke, rendezője és szereplőgárdája - köztük Mark Ruffalo és Hugh Laurie - miatt azért egészen indokolt. 

Levy közreműködése figyelemre méltó, tekintve, hogy karrierje nagy részében a blockbuster filmekre koncentrál. 

Az Anthony Doerr azonos című Pulitzer-díjas regény alapján készülő A láthatatlan fény november 2-án kerül bemutatásra.

dráma | háborús | történelmi

Marie-Laure, a vak francia tinédzser és Werner, a német katona története, akiknek útjai a megszállt Franciaországban találkoznak, amikor mindketten megpróbálják túlélni a... több»