Az aktuális állás szerint - nem is meglepő módon - A Bridgerton család 3. évadának második fele a legnépszerűbb tartalom a sorozatok közül a Netflixen!

A fikciós-kosztümös sorozat rajongói közül többen már akár másodszorra is végigpörgették az új évad utolsó 4 epizódját és a különböző szociális média oldalakat máris elárasztották a "gyászoló" posztok, amikben a rajongók arról beszélnek, mi lesz így velük, míg befut a következő  évad.

Tekintve, hogy mennyire hosszú ennek a sorozatnak a fejlesztési fázisa, szinte biztos, hogy újabb 2 évet kell majd várnunk, míg új évadot kapunk a Bridgertonokról és erről a cukormázas, mégis magával ragadó világról.

Egy kis emlékeztető

Az évad első felében már volt némi kalamajka, ami abból adódott, hogy Pen megpróbált Colin segítségével férjet fogni magának. Eközben Cressida is küzd, nehogy szülei döntsenek sorsa felől, ami számára kétségkívül előnytelen frigyet jelentene.

Pen inkognitója egyre vékonyabb jégen egyensúlyoz, ahogyan az évad vége felé közeledünk, de hogy végül hogyan derül fény kilétére, azt nem spoilereznénk el, ha valaki még nem látta az új évadot. 

Az új szezonba belesűrítették Francesca szerelmi szálát Lord Kilmartinnal is (ezen pedig az évad második felében csavartak is egyet a készítők a könyvhöz képest), őket ott hagytuk el, hogy a leginkább magának való Bridgerton-lány kap egy kottát a Lordtól, amivel az visszanyeri Francesca kegyeit.

A királyné természetesen tovább nyomoz kedvenc pletykalapírója/"ellensége" után és Lady Danbury valamint öccse cívódása is egyre élesebbé válik.

Hol nézheted

Amennyiben van Netflix előfizetésed, elég csak a sorozat mafab adatlapján a "Hol nézheted" fülig legörgetned, kattintani az ott elhelyezett streaming ikonra és máris megtudhatod, hogyan végződik a #Polin románc adaptációja.

dráma | romantikus

Penelope végre lemond régóta tartó szerelméről Colin iránt, miután hallotta a férfi róla szóló becsmérlő szavait. Úgy dönt azonban, hogy ideje férjet fognia, lehetőleg... több»