Beperelte a Netflixet a Vak szerelem egyik résztvevője, aki azt állítja, hogy a steramingszolgáltató megszegte a munkajogi szabályok egyes részeit.

Jeremy Hartwell azt állítja, hogy a producerek arra bátorították a szereplőket, hogy alkoholt fogyasszanak, miközben korlátozták az ételhez és vízhez való hozzáférést, és alulfizették őket.

A Kinetic Content produkciós cég szóvivője a Variety magazinnak elmondta, hogy a cég elutasítja a vádakat, majd hozzátette, hogy a jövőben mindent elkövetnek, hogy bebizonyítsák az igazukat.

Jeremy Hartwell a CNN-nek adott interjújában elmondta, hogy a forgatás gyakran megterhelő volt, a munkálatok során nem juthatott ételhez és vízhez, ugyanakkor alkohol bármikor elérhető volt, amelynek fogyasztására buzdították is.

“Még a szállodai szállásokon is korlátozták az étkezést, olyannyira, hogy gyakorta éheztünk” - mondta Hartwell. A Vak szerelem a múlt hét folyamán Emmy-díj jelölést is kapott.

romantikus

Szinglik, akik csak arra vágynak, hogy önmagukért szeressék őket a modern randizás különleges módját választják... több»