Női főszereplővel jöhet a Sötét zsaruk 4

Bár a tervezés a korai szakaszában jár, várhatóan a MIB-franchise is követi a tendenciát.


Megkezdődtek a Men in Black - Sötét zsaruk negyedik részének előkészületi munkálatait, derült ki Laurie MacDonald a BBC-nek adott interjújából, mely alapján egy dolgot biztosan állítatunk: a franchise alaposan át fog alakulni.

Az utóbbi hónapokban rendre érkeznek hírek női főszereplőkkel készülő adaptációkról (Szellemirtók, Ocean's eleven - Tripla vagy semmi, A múmia, stb), és úgy tűnik ez a tendencia nem kerüli el a Sötét zsaruk univerzumát sem. Persze jelentős különbség, hogy a legújabb információk szerint a főszereplő ügynökök egyike lesz 'csak' női karakter, ennek ellenére több mint jelzés értékű, hogy Hollywood végre meglátta (?) a lehetőséget az erős női figurákban.

McDonald felesége, a Sötét zsaruk producere, Walter F. Parkes elmondta, hogy a produkció jelenleg az előkészítés korai szakaszában tart, az azonban tény, hogy a negyedik résszel meg szeretnék újítani a franchise-t, ami egyben azt is jelenti, hogy jó eséllyel nem fogjuk többé látni J és K ügynököt, legalábbis nem főszerepben.

A Men in Black - Sötét zsaruk 3. Will Smith, Tommy Lee Jones és Josh Brolin főszereplésével 2012-ben került a mozikba, azonban sem a kritikusokat, sem a közönséget nem győzte meg túlságosan, így minden bizonnyal a visszafogott szereplés miatt döntöttek a teljes megújulás mellett.

Arról, hogy mikor kerülhet mozikba a Sötét zsaruk 4, egyelőre nincsenek információk.