Rendőrségi nyomozás  indult Ausztráliában az Eufória sztárja, Jacob Elordi (galériánkban) ellen.

Az ausztrál Daily Telegraph számolt be arról, hogy a színész épp egy szállodában tartózkodott, amikor Joshua Fox, a KIIS FM The Kyle & Jackie O Show című műsorának producere odament hozzá, majd feltette a Saltburnben látható egyik ikonikus kérdést, miszerint “kaphatna-e egy kis fürdővizet”. Ezt követően Elrodi megkérde Foxot, hogy hagyja abba a filmezést és törölje a felvételt, a szituáció azonban nagyon hamar eldurvult.

“Jacob valahogy csak úgy kiakadt, és a falnak lökött, a kezei pedig a torkomon voltak” - jegyezte meg a műsorvezető.

“Az Eastern Beaches Police Area Commandhez tartozó rendőrök nyomozást indítottak, miután állítólag egy férfit bántalmaztak egy hotel előtt Sydney keleti külvárosában. A hatóságoknak adott beszámolók szerint 2024. február 3-án, szombaton 15:30 körül egy 32 éves férfit állítólag egy 26 éves férfi bántalmazott. A férfi nem szenvedett sérüléseket. Az incidens kivizsgálása folytatódik” - olvasható a hatóságok a Variety-nek adott közleményében.

A színész képviselői egyelőre nem reagáltak a történtekre. Elrodi egyébként legutóbb a Priscilla című filmben volt látható, amely már megtekinthető a magyarországi mozikban.

62 Priscilla  (2023)

dráma | életrajzi | zenés

Amikor a tinédzser Priscilla Beaulieu (Cailee Spaeny) egy partin találkozik Elvis Presley-vel, a férfi, aki máris egy meteorszerű rock 'n' roll szupersztár, a privát pillanatokban... több»