Taron Egerton elmondta, hogy találkozott a Marvel Kevin Feige-val, és reméli, hogy "esélyt" kap Rozsomák szerepére.

Elton John megformálása után Taron Egerton reméli, hogy egyszer egy másik ikonikus figurát is megtestesíthet: Logant, vagyis Rozsomákot.

A színész, akit az első két Kingsman-filmben és a Rocketmanben is játszott, a  New York Timesnak adott interjúban népszerűsítette az Apple TV+ Fekete madár(Ray Liotta utolsó szerepe) című sorozatát. A cikk megemlíti, hogy Egerton találkozott a Marvel Studios vezetőivel, köztük Kevin Feige elnökkel, és hogy szívesen lépne Hugh Jackman nyomdokaiba.

"Nem hiszem, hogy hiba lenne ezt mondani" - mondta nevetve a 32 éves Egerton a kiadványnak a szerep iránti érdeklődéséről. "Izgatott lennék, de egyben aggódnék is, mert Hugh annyira kötődik a szerephez, hogy elgondolkodnék, vajon nem lenne-e nagyon nehéz másnak eljátszania. De remélhetőleg, ha eljön a lehetőség, adnak nekem egy esélyt."

Jackman, aki Egertonnal együtt játszott a 2016-os Eddie, a sas című filmben, legutóbb a 2017-es Logan - Farkascímű filmben alakította az X-Men tagját.

Egyébként nem ez az első alkalom, hogy Egerton nyilvánosan beszél a karakterről. A brit GQ-nak 2019-ben azt mondta, tisztában van azzal, hogy a Marvel-rajongók közül sokan reménykednek abban, hogy ő kapja Rozsomák szerepét.

"Az, hogy bárki úgy gondolja, hogy jó lennék a szerepre, nagyon hízelgő" - mondta akkor Egerton. "Imádom a Marvelt, de ez csak rajongói dolog. Nincs semmi alapja ezeknek a pletykáknak".

dráma | krimi | thriller

A sorozat egy rendőr fiát követi nyomon, akit kábítószer-kereskedésért 10 év börtönre ítélnek. Felajánlják neki a feltételes szabadlábra helyezés lehetőségét azzal a... több»