Október a SkyShowtime-on: Stallone új sorozatát és Cate Blanchett legnagyobb alakítását is streamelheted (2023)

Októberben érkezik a SkyShowtime műsorára a Stallone család mindennapjaiba betekintést nyújtó The Family StalloneCate Blanchett főszereplésével a nagysikerű TÁR, Taylor Sheridan várva várt sorozata, a Special Ops: Lioness. Mutatjuk a 4 legnagyobb friss címet a SkyShowtime októberi kínálatából, ha pedig kíváncsi vagy a teljes őszi felhozatalra, benne az új Super Mario-filmmel, kattints ide!

 

#4

70 TÁR  (2022)

(5) (6)

dráma | zenés

SkyShowtime | Telekom TVGO

A klasszikus zene nemzetközi világában játszódó film középpontjában Lydia Tár áll, akit széles körben az egyik legnagyobb élő zeneszerző-karmesternek tartanak, és aki egy... több»

A kétszeres Oscar®-díjas Cate Blanchett játssza a főszerepet ebben az új filmben, amelyet a háromszoros Oscar®-jelölt Todd Field (In the Bedroom Little Children) filmrendező írt és rendezett. Premier október 30-án.
#3

68 Special Ops: Lioness  (2023)

(9) (2)

akció | dráma | thriller

SkyShowtime

Egy fiatal tengerészgyalogost arra kér fel a CIA, hogy barátkozzon össze egy terroristacsoport vezérének lányával, hogy belülről buktassa meg a szervezetet. több»

Az Oscar-díjra jelölt Taylor Sheridan sorozata, a Special Ops: Lioness története egy valós programon alapul. Egy kissé nyers, de szenvedélyes fiatal tengerészgyalogos, Cruz Manuelos (Laysla De Oliveira) életéről szól, akit beszerveztek a Lioness Engagement Teambe, hogy beépülve segítsen lebuktatni a szervezetet. Zoe Saldaña játssza Joe-t, a Lioness program helyi vezetőjét, aki a női beépített ügynökök kiképzéséért, irányításáért és vezetéséért felelős. További szereplők: Michael Kelly, Morgan Freeman és Nicole Kidman. Premier október 30-án.
#2

dráma

SkyShowtime

A történet egy high-tech cég vezetőjét, Luciát követi nyomon, aki azért küzd, hogy minél nagyobb vagyonra tegyen szert, mivel szegénysorból származik. Előléptetése napján... több»

Egy hónappal az esküvőjét és közvetlenül a cégigazgatói kinevezését megelőzően, Lucíát (Elena Anaya) bemártja a szintén előléptetésre pályázó riválisa, Sandi (Quim Gutiérrez). Emiatt Lucíát ipari kémkedéssel vádolják meg, és azonnali hatállyal elbocsátják. Lucía élete és jövője száznyolcvan fokos fordulatot vesz, minden bizonytalanná válik, és hatalmas dilemmával találja szemben magát: hogy mondja el a párjának, Basiliónak (Hugo Silva) és az ő gyerekeinek, hogy karrierje derékba tört, és ami még ennél is rosszabb: már nem kapja meg azt a fizetést, amitől az egész család anyagi helyzete függ. Premier október 9-én.
#1

valóságshow

SkyShowtime

Kövesse a legendás színészt, Sylvester Stallonét feleségével és lányaival, közvetlen betekintést nyerve mindennapi életükbe. több»

A filmtörténet legjellegzetesebb karaktereinek eljátszása után a háromszoros Oscar®-jelölt Sylvester Stallone beengedi a kamerákat az otthonába, hogy megörökítsék élete legfontosabb szerepében, apaként. Ebben az új sorozatban, amelynek főszereplői Sylvester Stallone, a három lánya és a felesége, egy asztalhoz ülhetsz Hollywood egyik leghíresebb családjával. Premier október 2-án.