'Olyan, mintha a volt feleségedről néznél házi készítésű filmeket': Ezt a sci-fit inkább meg sem nézte a sztárrendező

Guillermo del Toro nemrég elárulta, miért nem tért vissza a Tűzgyűrű folytatásának rendezői székébe.

“Készen álltunk a folytatás leforgatására. Ez egy más film lett volna, mint az első, de egyben folytatása is sok olyan dolognak, amit korábban próbáltam megcsinálni. Aztán történt egy olyan dolog, ami miatt azt mondtam, hogy ez egy őrültség. A producereknek hatalmas összeget kellett fizetniük öt óra előtt, hogy használhassuk a torontói forgatási helyszíneket. Ellenkező esetben hónapokra elveszítettük volna azokat. Figyelmeztettem őket, és ez meg is történt, amire azt mondták, hogy akkor forgassunk Kínában. Erre viszont már nemet mondtam, mert A víz érintésén akartam dolgozni” - mondta Del Toro a Collider magazinnak.

“Nem láttam a Pacific Rim folytatását, mert olyan, mintha az exfeleségedről készült házi filmeket néznéd. Szörnyű, ha jók, és még rosszabb, ha rosszak, vagy éppen fordítva. Valójában nem is akarod tudni. Szóval nem láttam a filmet. Olvastam a végleges forgatókönyvet, ami nagyon különbözött az enyémtől. Néhány elem ugyanaz volt, de mégis nagyon más volt” - tette hozzá a rendező.

Del Toro következő projektje a Frankenstein  lesz, amely a Netflixen debütál majd, premierdátumot ugyanakkor egyelőre még nem kapott a produkció.

75 Tűzgyűrű  (2013)

akció | kaland | sci-fi

A Csendes-óceán mélyén időnként megnyílik egy kapu, melyen idegen világból származó óriási lények érkeznek a bolygóra. A velük vívott elkeseredett csata az utolsó... több»