Hatalmas sikernek örvend a Netflix legújabb sorozata, az egy héttel ezelőtt bemutatott Szörnyeteg: A Jeffrey Dahmer-sztori.

A szeptember huszonegyedikén bemutatott produkciót az elmúlt egy hétben közel 196,2 millióan tekintették meg. Ezzel az eredménnyel a sorozat Netflix toplistájának élmezőnyébe került, amióta a streamingszolgáltató 2021 júniusában megváltoztatta a nézettségi adatok közlésének módját.

A Jeffrey Dahmer-sztorit jelenleg a Nyerd meg az életed, a Mindannyian halottak vagyunk, a Stranger Things negyedik évada és a Bridgerton második évada előzi meg, ugyanakkor olyan nagysikerű produkciókat utasított, mint Az örökösnő álarca mögött 195,97 milliós nézettsége és a Te harmadik évada, amelyre 179 millióan voltak kíváncsiak.

A Paris Barclay és Carl Franklin rendezésében készült sorozat Dahmer áldozatainak szemszögéből meséli el a borzalmakat, illetve rámutat a rendőrség hozzá nem értésére és közömbösségére, amely lényegében nagyobb teret aditt a férfi gyilkos ámokfutásának.

A sorozat főszerepeiben Evan Peters, Richard Jenkins, Penelope Ann Miller, Michael Learned, Niecy Nash, Dominic Burgess és Jackson Hurst láthatók, a Szörnyeteg jelenleg is elérhető a Netflix műsorkínálatában.