Közel három évvel ezelőtt került mozikba az MCU harmadik fázisának lezárását felvezető Végtelen háború. Már a sztori elején túl sok karaktertől kellett búcsút venniük a rajongóknak, ezt a veszteséget pedig a mai napig sokaknak nehéz lehet kiheverni.

Heimdall, Loki és Gamora mondhatni örökre kikerültek a nagy történetből. Újbóli szerepeltetésük azért is jelentett problémát, mivel Thanos még azelőtt végzett velük, hogy használta volna a Végtelen köveket, persze a Marvelnél még így is találtak megoldást arra, hogy visszahozzák kedvenceinket.

Gamora a Végjátékban bukkant fel újra, bár a karakter egy másik idősíkból érkezett, nemrégiben pedig lezárult a Loki sorozat, amely nem csupán azt mutatta meg, mi is történt A csínytevés istenével azután, hogy sikerült meglépnie a Tesseracttal, hanem egyúttal a multiverzum fogalmát is bevezette az MCU-ba.

Egy friss hír szerint viszont hamarosan Heimdall is visszatérhet, ezzel kapcsolatban pedig maga Idris Elba hintett el egy apró hírmorzsát az új Öngyilkos osztag film promója kapcsán. Arra kérdésre ugyanis, hogy mostantól csakugyan a DC exkluzív színészének számít, miután az általa alakított Heimdall “látszólag” elhunyt a Marvel univerzumban Elba a következőt válaszolta:

“Nagyon izgatott vagyok, milyen lehetőségek is rejlenek a DC világában, de azt hiszem, hogy a megfogalmazás valóban helyes, a ‘látszólagosság’ kapcsán” - jegyezte meg a színész.

Nemrégiben ugyan lezárult a Thor: Szerelem és mennydörgés forgatása, amely a tervek szerint 2022. tavaszán debütál majd a hazai mozikban, hivatalosan azonban Elba nincs jelen a szereplőgárdában. A multiverzum azonban számos lehetőséget felvet, így könnyen lehet, hogy Heimdall egy másik dimenzióból tér vissza.