84 Zombieland  (2009)

Ahogy arról már meséltünk, a Zombielandben eredetileg nem Bill Murray-t láthattuk volna egy cameo erejéig, hanem más színészt. A forgatókönyvírók a napokban elkezdték közzétenni azokat a forgatókönyvváltozatokat, amelyek a többi felmerülő színész jeleneteit tartalmazták. A sort Mark Hamill nyitotta meg, most pedig kiderült, miként került volna a filmbe Patrick Swayze.

A világhálóra felkerült írás szerint a négy túlélő – Tallahassee, Columbus, Little Rock és Wichita rábukkan Patrick Swayze villájára, pont úgy, ahogy végül Bill Murray-ére találtak rá. Bemennek, kitakarítják az ott kószáló zombikat, majd felfedezik az épületet. Kiderül, hogy Swayze legnagyobb rajongója… maga Patrick Swayze. A házban rengeteg relikvia hever a színész filmjeiből, a házimoziba épp az Országúti diszkó van bekészítve, és persze szól a Piszkos tánc zenéje is. Idővel előkerül Patrick Swayze is, aki már maga is zombivá változott. Jön a kötelező fogócska, aminek a végén Tallahassee (akit ebben a változatban még Albuquerque néven emlegetnek) verekedés közben megcsinálja Swayze-vel a Piszkos tánc végén látható ikonikus emelős pózt – hogy aztán földhöz vágja.

Sajnos Patrick Swayze már nem vállalhatta a cameót, mivel a forgatás idejére már nagyon rossz egészségügyi állapotban volt. Így további színészek neve is felmerült: Sylvester Stallone, Joe Pesci, Kevin Bacon, Dwayne Johnson és a már említett Mark Hamill is szóba került. Remélhetőleg Paul Wernick tovább folytatja majd a sort, és a többi színészhez kapcsolódó forgatókönyv-változatokat is közzé fogja tenni.