2019.05.17   szerző: csd   hozzászólások: 0

Mindössze egy epizód van hátra a Trónok harca záró évadából. A sorozat a végéhez közeledik, a nézők egy része azonban egyáltalán nincs megelégedve a széria utóbbi részeivel.

Petícióban követelik a rajongók, hogy az HBO remake-elje a Trónok harca 8. évadát

A dolgok mostanra odáig fajultak, hogy a rajongók egy petíciót is benyújtottak, hogy a csatorna forgassa újra a nyolcadik évadot, mindezt arra hivatkozva, hogy a sorozat írói, David Benioff és D. B. Weiss „inkompetensnek” bizonyultak, miután úgymond kifogytak a forrásanyagból.

A széria cselekménye ugyanis bőven maga mögött hagyta már az eredeti regényváltozat történetét, így az alkotók más irányba vitték el a sztori alakulását. Bár korábban felröppent a hír, hogy a szerző, George R. R. Martin elkészült a hatodik és a hetedik kötettel, amelyek csupán a sorozat lezárása után kerülnének majd forgalmazásba, mindez híresztelésnek bizonyult.

A rajongóknak tehát továbbra is várniuk kell a regény befejezésére, az HBO pedig egyelőre nem reagált a benyújtott petícióra, amely jelenleg is javában zajlik. Noha soknak eddig csalódást okozott a Trónok harca nyolcadik évada, a csatorna feltehetően máris levonta a következtetéseket, és a tervezett spin-offkat körültekintőbben készítik majd el.

94 Trónok harca  (2011)

akció | dráma | fantasy | kaland | romantikus

A Trónok harca George R.R. Martin nemzetközi sikerű, A tűz és jég dala című regényciklusának adaptációja, melyben a nagyhatalmú családok élet-halál harcot vívnak Westeros... több»