Pókember felrobbantotta az internetet, de most szó szerint, és ez jó dolog

Alig néhány hét múlva érkezik a mozikba a Pókember 3 - Nincs hazaút, amely már most alaposan feladta a leckét a jegyértékesítő portáloknak.

A tengerentúlon ugyanis már november 29-től megvásárolhatóak a jegyek a produkcióra, a legnagyobb portálok azonban enyhén szólva sem voltak felkészülve arra, hogy a rajongók azonnal megrohamozzák az online jegyértékesítő felületeket.

Az Atom Tickets, a Fandango és a MovieTickets portálok, illetve a  AMC, a Cinemark és Regal mozihálózatok szerverei ugyanis szinte azonnal összeomlottak, ahogy megnyílt a jegyelővétel opció a Pókember harmadik részére.

A filmes rajongók hasonló lelkesedéssel rohamozták meg a portálokat a 2019-ben bemutatott Végjáték és a Skywalker kora filmek kapcsán. A moziláncok és portálok üzemeltetőinek azonban egyáltalán nincs oka “búslakodni” emiatt, hiszen az elemzők szerint mindez a lehető legjobb hír, mindezek alapján ugyanis egyértelműen leszűrhető, hogy a hosszan elhúzódó koronavírus-járvány következményei után újra nagy az érdeklődés az mozik iránt.

akció | fantasy | kaland | sci-fi

Peter Parker számára legutóbb nem alakult túl szerencsésen az európai kiruccanás. Hazatérve azonban nem várt nehézséggel kell szembenéznie, hiszen valódi kiléte Pókemberként... több»