Pókember: Hány filmben is láthatjuk még Tom Hollandot hálószövő hősként?

A napokban megérkezett a hazai mozikba is a Pókember – Idegenben, amely a Marvel filmes univezum harmadik fázisának záró darabja.

Noha a rajongóknak mostanáig számos kedvenc karakterüknek kellett búcsút inteniük, felmerül a kérdés, hány alkalommal találkozhatnak még a Tom Holland-féle Pókemberrel a Marvel filmes univerzumának berkein belül, hiszen a karakter megfilmesítési jogai továbbra is a Sonynál vannak.

Miután A csodálatos Pókember 2. nem igazán aratott osztatlan sikert a rajongók és a kritikusok körében, a két stúdió egy megállapodást kötött a fenti jogokkal kapcsolatban, amelynek értelmében a Marvel hat olyan filmet készít el, amelyben szerepel majd Pókember. Ebből 3 önálló film, 3 pedig további olyan produkció, amelyben a többi szuperhőssel közösen látható. Ez utóbbi az Amerika kapitány: PolgárháborúBosszúállók: Végtelen háború, illetve a Végjáték.

Bárhogy is számolunk, a jelenlegi megállapodás szerint Tom Holland további egy filmben szerepelhet majd Pókemberként. Elképzelhető ugyanakkor, hogy a jövőben a megállapodás tovább bővülhet majd, így akár az olyan karakterek is majd, mint Venom és Morbius is nagyobb teret kaphat majd a Marvel univerzumában, erről azonban nincsenek megerősített információink.